rationalistas cf84ceb1 cf80ceb1ceb9ceb4ceb9ceac cf80cebfcf85 cf84ceafcebdceb1cebeceb1cebd cf84ceb7cebd cebccf80ceaccebdcebaceb1

Rationalistas


Οι Rationalistas καλούν το κοινό τους σε μια μεγάλη μουσική γιορτή στο Παλαιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ στο Γκάζι στις 25 Νοεμβρίου.

Λέξεις που εκφράζουν την καθημερινότητα όπως ακριβώς είναι. Ρίμες βγαλμένες απ’ τον δρόμο για τον δρόμο. Στίχοι που εκφράζουν θέσεις, σαφείς θέσεις που στηρίζονται δίχως φόβο. Αλληλεγγύη και συλλογικότητα, βάσεις χωρίς τις οποίες δεν υπάρχει επιβίωση στο αστικό τοπίο. Το crew που έχει ταυτότητα «πιο προσωπική κι από ταυτότητα», σταθερό τόσα χρόνια στις αρχές και στο λόγο του. Οι Rationalistas, αποζητώντας τις φωνές των δικών τους,  προσκαλούν τους/τις/τα φίλους/ες/@ του συγκροτήματος σε μια νύχτα με σκοπό «να γίνουμε το όνειρό μας».

Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022, στην καρδιά της Αθήνας, οι Rationalistas ετοιμάζουν μια εορταστική μουσική βραδιά. «Οπλισμένοι» με τον πρόσφατο δίσκο τους «Πίσω τα πάντα», αλλά και παλαιότερα τραγούδια της δισκογραφίας τους, επιστρέφουν για να δώσουν και να πάρουν δύναμη, να εμπνεύσουν και να εμπνευστούν και να τραγουδήσουν σπάζοντας τα δεσμά.


Πληροφορίες

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου

Doors Open: 19.30 | Ώρα έναρξης: 21.00

Τιμές: 8 ευρώ (προπώληση), 10 ευρώ (ταμείο)

Ηλεκτρονική Προπώληση: app.cometogether.live

Φυσικά σημεία προπώλησης:  Artisti copy & print – Αγίου Σπυρίδωνος 54, Αιγάλεω |  Hotbox Hip Hop Store – Πραξιτέλους 159, Πειραιάς |  Reload Stores – Ακαδημίας 81, Αθήνα |  Ministry Of Concrete – Αθανασίου Αξαρλιάν 5, Αθήνα |  Monsterville – Αγίας Ειρήνης 13, Αθήνα |  Alcohole – Ελβετίας 21, Αγ. Παρασκευή

Διοργάνωση & Επικοινωνία: Action Εστί | Artist & Event Management

Press & Info: www.ActionEsti.gr

Παλαιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, Πειραιώς και, Ερμού, Αθήνα | Οδηγίες πρόσβασης μέσω Google map | facebook event


Οι Rationalistas είναι ένα μουσικό σχήμα από τα δυτικά προάστια της Αττικής και εκπροσωπεί την κοινωνικο-πολιτική πλευρά του εγχώριου hip-hop από το 2004. Αρχικά συστήθηκαν στο κοινό ως “Ορθολογιστές” και πλέον αποτελούνται από τους TNT, SXO, Bayman και DJ Gzas. Παλαιότερα μέλη υπήρξαν ο Ζωγράφος με τον Loop.

Ως γκρουπ έχουν στο ενεργητικό τους αρκετά singles και τέσσερις ολοκληρωμένους δίσκους: (2007) Απ’ το Δρόμο, (2010) Μια Νύχτα μετά την Τελευταία Μέρα, (2016) Vanguard, (2021) Πίσω Τα Πάντα, ενώ τρία προσωπικά άλμπουμ έχει κυκλοφορήσει ο ΤΝΤ.

Οι Rationalistas μετράνε πάνω από 150 ζωντανές εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, δημιουργώντας όλα αυτά τα χρόνια της μουσικής τους πορείας, μοναδικές συναυλιακές στιγμές. Φιλοδοξούν μέσω της μουσικής τους, να εκφράσουν τον κόσμο γύρω τους, τους “όμοιούς” τους. Να δώσουν φωνή σε αυτούς με τους οποίους μοιράζονται την ίδια καθημερινότητα και τραβάνε τα ίδια ζόρια.

The post Rationalistas – «Τα παιδιά που τίναξαν την μπάνκα» στο Παλαιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ first appeared on tetartopress.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *