Χάρης Κωνσταντόπουλος-Μεταλλίδης δεσμεύεται να κρατάει αυτόν τον ιστότοπο ενημερωμένο και ακριβή. Εάν, παρ' όλα αυτά, συναντήσετε οτιδήποτε δεν είναι σε ισχύ ή είναι εσφαλμένο, θα το εκτιμούσαμε εάν μπορούσατε να μας ενημερώσετε. Παρακαλούμε υποδείξτε μας σε ποιο σημείο του ιστότοπου διαβάζετε αυτές τις πληροφορίες. Έπειτα, εμείς θα το εξετάσουμε το συντομότερο δυνατό. Παρακαλούμε, στείλτε μας την απάντησή σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση: info@metallidis.eu.

Δεν είμαστε υπεύθυνοι για απώλεια ως αποτέλεσμα ανακριβειών ή ελλείψεων, ούτε για απώλεια που προκύπτει από προβλήματα που προκαλούνται από ή είναι εγγενή στη διάδοση πληροφοριών μέσω του Διαδικτύου, όπως διαταραχές ή διακοπές. Όταν χρησιμοποιούμε φόρμες επικοινωνίας, προσπαθούμε να περιορίσουμε τον αριθμό των απαιτούμενων πεδίων στο ελάχιστο. Για οποιαδήποτε απώλεια που προκύπτει λόγω της χρήσης δεδομένων, συμβουλών ή ιδεών που παρέχονται από ή για λογαριασμό της Χάρης Κωνσταντόπουλος-Μεταλλίδης μέσω αυτού του ιστότοπου, το Χάρης Κωνσταντόπουλος-Μεταλλίδης δεν φέρει καμία ευθύνη.

Η χρήση του ιστότοπου και όλων των τμημάτων του (συμπεριλαμβανομένων των φόρουμ) υπόκεινται σε Όρους Χρήσης. Η απλή χρήση αυτού του ιστότοπου προϋποθέτει τη γνώση και την αποδοχή αυτών των όρων χρήσης.

Όλα τα δικαιώματα διανοητικής ιδιοκτησίας στο περιεχόμενο αυτού του ιστότοπου είναι κατοχυρωμένα στο Χάρης Κωνσταντόπουλος-Μεταλλίδης ή σε τρίτα μέρη που έχουν αναρτήσει το περιεχόμενο ή, από όποιον Χάρης Κωνσταντόπουλος-Μεταλλίδης έχει παραχωρηθεί μια άδεια χρήστη.

Το περιεχόμενο αυτού του ιστότοπου είναι διαθέσιμο στο πλαίσιο Άδειας της Creative Commons Αναφορά Όχι Παράγωγα Έργα, εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα με την προσβασιμότητα του ιστότοπου, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.