its bingo time for an oscars trash carpet

Η όγδοη σεζόν του «It’s Bingo Time!», αυτού του μουσικού παιχνιδιού γνώσεων που μοιάζει με πραγματικό party, συνεχίζεται με ακόμη μία επική βραδιά γλεντιού στο Public Café Restaurant (Καραγιώργη Σερβίας 1), στον πέμπτο όροφο του καταστήματος Public, στην πλατεία Συντάγματος. Το Σάββατο 9 Μαρτίου, παίζουμε με… συνδυασμό που σκοτώνει! Μια βραδιά πριν από την 96η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ. Και μέσα στην περίοδο του Τριωδίου. Βάλτε τα μαζί και φανταστείτε τι θα πει… «Oscars Trash Carpet»! Ένα θεοπάλαβο mix από… κετελαπόνγκο «ένοχες» απολαύσεις trash-αδούρας από ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο, δίπλα σε παρτίδες με τραγούδια που έχουν κερδίσει Όσκαρ, αλλά και εκείνα που δεν πήραν ποτέ το βραβείο αυτής της κατηγορίας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν το άξιζαν ή τα έχουμε ξεχάσει! Εξαιτίας του τόσο εορταστικού timing, ζητάμε από εσάς να μπείτε (με δικό σας τρόπο) στο vibe του red carpet και να ντυθείτε όσο πιο επίσημα και glamorous γίνεται ή… να τα κάνετε #putain_ολα και να έρθετε ντυμένοι με έμπνευση από κάτι κινηματογραφικό. Αντιλαμβάνεστε τι έχει να γίνει; (Όχι, δεν είστε σε θέση!) (Bonus δώρα σ’ εκείνους που θα τολμήσουν να ξεπεράσουν το… κύκνος look της Μπιόρκ!)

Oscars Worst Looks

Υπενθυμίζω τις οδηγίες χρήσης: Οι παίκτες προμηθεύονται (ανά παρτίδα) διαφορετικές (μεταξύ τους) κάρτες με 25 τίτλους κινηματογραφικών ταινιών ή ονόματα μουσικών καλλιτεχνών (από ολόκληρο τον κόσμο!). Ο παρουσιαστής (εεε… εγώ, δηλαδή) θα τους βοηθά παίζοντας audio αποσπάσματα, δίνοντας και extra trivia info όποτε χρειαστεί. Στόχος των παικτών είναι να κάνουν Bingo, δηλαδή καλύπτοντας / μαρκάροντας μια πεντάδα οριζοντίως, καθέτως ή διαγωνίως, στη σειρά. Αφού συμπληρώσουν μια πεντάδα στην (όποια) στήλη τους, μπορούν να τσιρίξουν «Bingo!» γεμάτοι χαρά, για να προχωρήσουν στις επόμενες extra… «δοκιμασίες» τύχης, ώστε να κερδίσουν τα δώρα που τους περιμένουν μέσα από τον Τροχό της Τύχης ή τα γνωστά και tricky φουσκωμένα μπαλονάκια. Τα δώρα… αλκοολισμού ή τα διάφορα (γνωστά στους «βετεράνους») αντικείμενα καθημερινής χρήσης (γέλια στο βάθος) και τα movie gadgets είναι μονάχα ένα μικρό bonus μπροστά στην όλη εμπειρία του παιχνιδιού.

bingo trast carpet 4

Σάββατο 9 Μαρτίου, λοιπόν, για την πιο κεφάτη συνέχεια της «Ώρας του Bingo!». Ώρα έναρξης: 21:30 (αυστηρά!). Προσπαθήστε να βρίσκεστε on time στο Public Café Restaurant (Καραγιώργη Σερβίας 1, πέμπτος όροφος) για να παρακολουθήσετε όλη τη διαδικασία του παιχνιδιού και τους κανόνες του. Η κουζίνα του καταστήματος θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 22:30, για όσους επιθυμούν να συνοδεύσουν το ποτό τους με κάτι φαγώσιμο. Το παιχνίδι είναι εντελώς ομαδικό. Συνιστούμε την κράτηση τραπεζιού για παρέες (τηλ. 210 3239101). Δεν έχετε μεγάλη παρέα; Θα σας κάνουμε εμείς (to know us better)! Εδώ θα βρείτε τη σελίδα του event στο Facebook.

It’s Bingo time: Oscars Trash Carpet! Με την υποστήριξη του FREE CINEMA. Σάββατο 9 Μαρτίου 2024. Στο Public Café Restaurant. Είσοδος: 15 ευρώ (με ποτό).

Το avatar του Ηλία Φραγκούλη έχει σχεδιάσει ο Κώστας Θεοχάρης και την αφίσα ο Δημήτρης Κανελλόπουλος.

Bingo teaser

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *