beware disney is coming to town

Δύο εβδομάδες πριν από την επίσημη έναρξη λειτουργίας της streaming υπηρεσίας του Disney+ στην Ελλάδα, η The Walt Disney Company Greece παρουσίασε το όραμα της εταιρείας για την ελληνική αγορά. Από τις 14 Ιουνίου, το κοινό θα έχει κι εδώ τη δυνατότητα της πρόσβασης σε προϊόν και παραγωγές της Disney, της Pixar, της Marvel, της 20th Century, του National Geographic, αλλά και του πλέον δελεαστικού καταλόγου του «Star Wars» franchise από την Lucasfilm. Με το «ποδαρικό» του στα μέρη μας, το Disney+ υπόσχεται να παρέχει έναν απίστευτο αριθμό περιεχομένου από τους καταλόγους όλων αυτών των εταιρειών, που θα πλησιάζει τις 800 ταινίες, τις 450 τηλεοπτικές σειρές και αποκλειστικό, πρωτότυπο υλικό παραγωγών φτιαγμένων για τούτη την πλατφόρμα! Με τη βασική λεπτομέρεια ότι τα πάντα θα παραμένουν στη διάθεση των συνδρομητών… δίχως ημερομηνία λήξης (όπως συμβαίνει σε άλλες πλατφόρμες για λόγους ανανέωσης δικαιωμάτων ή μη)!

Disney presentation 2

Οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε περιεχόμενο μεταγλωττισμένο ή υποτιτλισμένο, σε πολλαπλές γλώσσες, με απεριόριστες λήψεις (downloads), σε έως και 10 συσκευές, δημιουργώντας έως και 7 διαφορετικά προφίλ. Θα μπορεί να γίνει ταυτόχρονη παρακολούθηση 4 streams, ενώ η ποιότητα της ευκρίνειας της προβολής θα φτάνει τα επίπεδα των 4K Ua HD και HDR, με δυνατότητες και για Dolby Atmos ή IMAX (σε επιλεγμένους τίτλους)! Γενικά, δεν θα πέφτει ξύλο σ’ ένα σπίτι για το ποιος θα πρωτοδεί τι και μάλιστα την ίδια ώρα!

RISE

Ίσως ο πιο hot νέος τίτλος που θα κάνει πρεμιέρα κοντά στο επίσημο launch του Disney+ στην Ελλάδα (από τις 24 Ιουνίου, παγκοσμίως), είναι η ταινία «Άνοδος: Η Ιστορία των Αντετοκούνμπο» (φωτό), η οποία παρακολουθεί τα πρώτα βήματα του έφηβου Γιάννη Αντετοκούνμπο (και των αδελφών του) στο basket, δίπλα στην οικογένειά του στην Ελλάδα, αντιμετωπίζοντας προβλήματα επιβίωσης, φτώχειας και κοινωνικού ρατσισμού. Στους τίτλους των ταινιών που θα διατεθούν μάλλον θα πρέπει να αναμένουμε και κάποιες παραγωγές της 20th Century που δεν έφτασαν ποτέ στις κινηματογραφικές αίθουσες αλλά παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά από το Hulu στις ΗΠΑ (blame COVI-19), ενώ το animation εκτός από το τεράστιο library της Disney σε φιλμ μεγάλου μήκους θα εκπροσωπηθεί και από αμέτρητες κλασικές παραγωγές μικρού μήκους του Γουόλτ Ντίσνεϊ.

Disney presentation 3

Οι πρώτοι ενδιαφερόμενοι που θα θελήσουν ν’ αποκτήσουν το Disney+ στην Ελλάδα μπορούν να επωφεληθούν της προσφοράς γνωριμίας για δωδεκάμηνη συνδρομή, στην τιμή των 71,50 €. Η δυνατότητα απόκτησης αυτού του συγκεκριμένου «pre-sale» πακέτου θα είναι διαθέσιμη έως τις 13 Ιουνίου, ενώ υπό κανονικές συνθήκες το βασικό κόστος της συνδρομής θα διαμορφώνεται στα 8,99 € το μήνα (ή 89,90 € για το σύνολο ενός έτους). Για ένα χρονικό διάστημα (το οποίο θα ανακοινωθεί στις επόμενες μέρες), το Disney+ θα έχει αποκλειστική συνεργασία και με τη πλατφόρμα του Vodafone TV για την ελληνική αγορά. Όσο για τη συμβατότητά του, οι κάτωθι πληροφορίες απαντούν στο από πού μπορείτε να το παρακολουθείτε.

Disney presentation 4Θα επανέλθω μετά τα μέσα Ιουνίου, αφού ξεψαχνίσω το περιεχόμενο της πλατφόρμας. Μέχρι τότε, ακολουθείτε τη σελίδα του Disney+ στο facebook και στο Instagram για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με το πρόγραμμά του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *