cf84cf81ceb5ceb9cf82 cebcceb9cebacf81cebfceaf cf87cebfcf85cf87cebfcf85cf81ceb9cf83cf84ceadcf82 ceb1cf80cebfcebbceb1cebcceb2ceaccebd

Χουχουριστές Μεσσηνία


Τρία από τα φετινά μωρά που μεγάλωσαν με φροντίδα στο Κέντρο Προστασίας & Περίθαλψης Άγριας Ζωής (ΚΕΠΠΑΖ), πετούν πλέον ελεύθερα. Είναι τα μωρά που γεννήθηκαν στο Πύργο Τριφυλίας, το χωριό στο οποίο έχει την έδρα του το ΚΕ.Π.Π.Α.Ζ., τον Πύργο Τριφυλίας.

Οι τρεις μικροί Χουχουριστές έπεσαν με λίγες ημέρες διαφορά ο ένας από τον άλλο, από τα υπεραιωνόβια πλατάνια της πλατείας του χωριού που έχουν επιλέξει οι γονείς τους για τη φωλιά τους.

Επειδή είναι μέρος της εκπαίδευσης που λαμβάνουν από τους γονείς το να εξερευνούν το έδαφος πριν μάθουν να πετάνε, ήταν αδύνατον να μείνουν εκεί. Οι θαμώνες της πλατείας τα παρατηρούσαν από απόσταση και τα κράτησαν ασφαλή από τους σκύλους και τα αυτοκίνητα έως ότου τα παραλάβουν οι υπεύθυνοι του κέντρου.

Πέντε μήνες μετά, δεν χρειάστηκε να ταξιδέψουν πολύ μακριά για να απελευθερωθούν. Αφέθηκαν από τους φροντιστές τους σε ασφαλή απόσταση από την επικράτεια των γονιών τους, σε κατάλληλο σημείο λίγο έξω από το χωριό. Με την ευχή να τα καταφέρουν, να φτιάξουν τις δικές τους επικράτειες.

Ο μικρός που αργεί να φύγει, το κάνει γιατί είναι περισσότερο ντροπαλός και επιφυλακτικός από τους άλλους δύο και χρειάζεται πρώτα να ελέγξει καλά πού θα πάει.

The post Τρεις μικροί Χουχουριστές απολαμβάνουν την ελευθερία τους first appeared on tetartopress.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *