cf84cebf george michael freedom uncut ceadcf81cf87ceb5cf84ceb1ceb9 cf83cf84ceb1 village cinemas

Από το ξεκίνημα της solo καριέρας με το «Faith» μέχρι την καλλιτεχνική απογείωση με το «Listen Without Prejudice Vol. 1», τη δικαστική διαμάχη με την εταιρεία SONY, την απώλεια του πιο αγαπημένου του συντρόφου και το διάστημα πριν από τον αιφνίδιο θάνατό του, το ντοκιμαντέρ «George Michael: Freedom Uncut» έρχεται ν’ αποκαλύψει (ίσως με πιο εξομολογητικό τρόπο από ποτέ!) την προσωπικότητα και τις σκέψεις του Τζορτζ Μάικλ… εκ των έσω. Το τελευταίο project της ζωής του, το οποίο συν-σκηνοθέτησε, περιέχει δικές του, αποκλειστικές αφηγήσεις για τη μουσική του καριέρα και τον ιδιωτικό του βίο και υπόσχεται οπτικό υλικό αρχείου που δεν έχουμε ξαναδεί μέχρι σήμερα (ένα από τα highlights φαίνεται πως είναι το video footage από τα παρασκήνια των γυρισμάτων του music promo για το περίφημο «Freedom! ’90» που είχε σκηνοθετήσει ο Ντέιβιντ Φίντσερ).

George Michael Freedom Uncut 2

Στο ντοκιμαντέρ συμμετέχουν όλα τα supermodels από εκείνο το κλασικό video, ο Στίβι Γουόντερ, ο Έλτον Τζον, ο Νάιλ Ρότζερς, ο Μαρκ Ρόνσον, ο Λίαμ Γκάλαγκερ, ο Τόνι Μπένετ, ο Ζαν Πολ Γκοτιέ και άλλοι. Ο Τζορτζ Μάικλ είχε αφοσιωθεί στη δημιουργία του και είχε προσφέρει από home footage μέχρι και φωτογραφίες που δεν είχαν δει ποτέ το φως της δημοσιότητας, με την επιθυμία το «George Michael: Freedom Uncut» να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες σαν ένα είδος διαθήκης του προς το κοινό που τον αγάπησε εδώ και τόσες δεκαετίες και ακόμα δεν είναι σε θέση να πιστέψει πως δεν υπάρχει πια…

Τα Village Cinemas εξασφάλισαν την αποκλειστικότητα της προβολής του ντοκιμαντέρ για την Ελλάδα, στις 22 Ιουνίου (ταυτόχρονη παγκόσμια πρεμιέρα), σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Η προπώληση των εισιτηρίων πρόκειται να ξεκινήσει στις 27 Απριλίου. Αποκλείεται να το χάσουμε.

George Michael Freedom Uncut POSTER

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *