cf84ceb9 cf83ceb7c2b5ceb1ceafcebdceb5ceb9 cebdceb1 ceb5ceafcf83ceb1ceb9 ecf83cf89cebaceb5cebdcf84cf81ceb9cf83cf84ceaecf82 ceb7

Εσωκεντρισμός, Νάνσυ Μαλλέρου, Εκδόσεις Πεδίο

Τι σηµαίνει να είσαι εσωκεντριστής;

Τι σηµαίνει να ζεις αναπολογητικά;

Η απάντηση είναι απλή: να επιστρέψεις στον πυρήνα της ύπαρξής σου, εκεί όπου υπάρχουν µόνο η αγάπη, η σοφία και η εξέλιξη. Να ζήσεις χωρίς ενοχή, ακούγοντας και αγαπώντας ουσιαστικά τον εαυτό σου, αλλά και τους άλλους.

Τόλµησε να επιστρέψεις στην πηγή σου, αφυπνίσου και γίνε όσα όλα µπορείς να γίνεις. Γίνε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, ο ηγέτης της ζωής σου! ∆ηµιούργησε ευτυχισµένες σχέσεις και άφησε θετικό αποτύπωµα στον κόσµο µας!

Πώς;

Κρατάς τη λύση στα χέρια σου! Ξεκίνησε την αλλαγή τώρα!

ESOKENTRISMOS CVR FRONT SMALL 500x500 1

Μέσα από το νέο της βιβλίο η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου επιχειρεί, αρχικά, να παρουσιάσει την έννοια του εσωκεντρισμού στον αναγνώστη. Μετά έρχεται το σημαντικότερο κομμάτι. Το βιβλίο μας πηγαίνει στα βάθη της ύπαρξης και του «Εγώ» με σκοπό να μας βοηθήσει να ανακαλύψουμε τον πραγματικό μας εαυτό. Επόμενο στάδιο είναι να αφιερώσουμε χρόνο στον εαυτό μας για να αλλάξουμε τον τρόπο που βλέπουμε τον εαυτό μας. Στον πυρήνα του «Εγώ» εντοπίζονται πολλά θετικά συναισθήματα, όπως η ενσυναίσθηση, η συμπόνοια και η συγχώρεση.

Στρέφοντας την προσοχή σε αυτά μπορεί κανείς να συνειδητοποιήσει πως αυτά είναι συναισθήματα που πρέπει κάποιος να στρέψει και προς τον εαυτό του. Το να αφιερώσει κάποιος περισσότερο χρόνο στον εαυτό του για να νιώσει καλύτερα δεν είναι εγωκεντρικό, είναι εσωκεντρικό και αυτό θέλει να φέρει στην επιφάνεια το βιβλίο. Ξεκινώντας την αλλαγή, ανοίγει ο δρόμος για τη δημιουργία μίας ζωής χωρίς ενοχές, γεμάτη αγάπη και σοφία. Επιπλέον, γίνεται ξεκάθαρο πως μέσα από το well being, το οποίο επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από τις αρχές του εσωκεντρισμού, είναι η βάση για το χτίσιμο καλύτερων και πιο ευτυχισμένων διαπροσωπικών σχέσεων.

Τα εργαλεία που χρησιμοποιεί η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου για να μας βοηθήσει να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και να κάνουμε, εν τέλει, θετικότερη την καθημερινότητά μας και τον κόσμο γύρω μας είναι πολλά. Στο βιβλίο συμπεριλαμβάνονται ασκήσεις, γραφήματα, πίνακες και προσωπικές εμπειρίες που διευκολύνουν το αναγνωστικό ταξίδι κάθε ανθρώπου και κάνουν την κάθε σελίδα όχι μόνο χρήσιμη αλλά και διασκεδαστική. Το βιβλίο «Εσωκεντρισμός» είναι ένας απλός, αλλά πολύ χρήσιμος οδηγός για να πάρει κάθε αναγνώστης τον έλεγχο της ζωής του στα χέρια του, να γυρίσει το πρόσημο από αρνητικό σε θετικό μέσα από την ενδοσκόπηση και να διεκδικήσει τις ευκαιρίες που θα τον βοηθήσουν να εξελιχθεί και να γίνει πιο ευτυχισμένος.

Διαβάστε ένα απόσπασμα ΕΔΩ.

esokentrismos nancy mallerou

 

Νάνσυ Μαλλέρου

Η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου έχει περισσότερες από 1.000 ώρες coaching στο ενεργητικό της. Για να μπει το coaching στη ζωή της έπρεπε πρώτα και η ίδια να περάσει από ένα στάδιο που την έκανε να εκτιμήσει την ανάγκη για well being. Είναι απόφοιτος Γαλλικής Φιλολογίας, με Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και για 14 χρόνια έχει εργαστεί σε μεγάλες εταιρίες. Παράλληλα, κατέχει και Διδακτορικό με αντικείμενο τις «Ανταγωνιστικές Στρατηγικές». Αυτό που την οδήγησε στο life coaching ήταν το burn out στο οποίο έφτασε, το οποίο πήγαζε από την ίδια και την πίεση που ασκούσε στον εαυτό της. Εκεί κατάλαβε την σημασία του well being και αποφάσισε να στραφεί προς αυτό το πεδίο.

The post Τι σηµαίνει να είσαι «Eσωκεντριστής»; Η Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου μας εξηγεί appeared first on Literature.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *