cf83cf89cebacf81ceaccf84ceb7cf82 cf83 ceb9 ceb1 project cf83cf84cebf cebcceb7cf87ceb1cebdcebfcf85cf81ceb3ceb5ceafcebf cf83cf84ceb7cebd

socrates mixanourgeio


Μια Rock απόδοση της αληθινής απολογίας του Σωκράτη του Κώστα Βάρναλη συνδυασμένη με Live μουσικό πρόγραμμα. Έρχεται την Παρασκευή 1 Απριλίου στις 9:30 μ.μ. στην Μουσική Σκηνή του Πολυχώρου Πολιτισμού Μηχανουργείο για 6 παραστάσεις.

Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Γεράσιμος Ντάβαρης κάνει μια Rock διασκευή της Απολογίας και συνθέτει στο κείμενο του Βάρναλη μελοποιημένη σατιρική ποίηση των Σουρή, Βάρναλη , Πανά, Ασημάκη Γιαλαμά κ.ά. σε πρωτότυπη μουσική σύνθεση του Γιώργου Αθανασακόπουλου. Την Rock μεταφορά της μουσικής κάνουν ο Χρήστος Πουλακίδας και ο Νότης Κωνσταντόπουλος.

Την παράσταση θα ακολουθήσει δίωρο Live μουσικό πρόγραμμα με ροκ και έντεχνα τραγούδια. Στόχος του σκηνοθέτη και ηθοποιού είναι να φέρει σε διάλογο στην σκηνή έργα συγγραφέων και ποιητών που νοηματοδότησαν την πορεία των λαϊκών αγώνων από τα τέλη του 19ου αιώνα μέχρι και τα μέσα του 20ου . Η συνύπαρξη στην παράσταση δημιουργών από αυτό το καθοριστικό ιστορικό διάστημα αποδεικνύει την διαχρονικότητα των λαϊκών παθών, το ύφος , το ήθος και τις ιστορικές «μεταμορφώσεις» της εξουσίας, και την ανάγκη για ελευθερία και ισότητα των ανθρώπων.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία, Διασκευή : Γεράσιμος Ντάβαρης
Μελοποίηση Ποίησης : Γιώργος Αθανασακόπουλος
Rock μεταφορά : Χρήστος Πουλακίδας , Νότης Κωνσταντόπουλος
Σκηνικό : Αλέξης Φραγκούλης
Διανομή: Σωκράτης : Γεράσιμος Ντάβαρης
Φωνή λαού : Χρήστος Γιαχαλής, Γεωργία Μασσαρά, Αντριάνα Παπανδρέου
Μουσικοί:
Πιάνο- Φωνή : Χρήστος Πουλακίδας
Κιθάρα ηλεκτρική : Νότης Κωνσταντόπουλος
Live μουσική : Χρήστος Πουλακίδας, Νότης Κωνσταντόπουλος

Πληροφορίες

Είσοδος με ελάχιστη κατανάλωση 5 ευρώ ανά άτομο
Κλείσιμο τραπεζιών 6937492516
Διάρκεια παράστασης 1 ώρα και 40 λεπτά
Διάρκεια Live μουσικής 2 ώρες
Παραγωγή : Πολυχώρος Πολιτισμού Μηχανουργείο, Θεατρική Εταιρεία Αντίμετρο
Πολυχώρους Πολιτισμού Μηχανουργείο, Ευμήλου 2, Πάτρα ( πίσω από τον Ναό Αγίου Ανδρέα) | Οδηγίες πρόσβασης μέσω Google map

The post Σωκράτης & Σ.Ι.Α Project στο Μηχανουργείο στην Πάτρα first appeared on Τέταρτο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *