cf80ceb1cf81ceb1cf83cebaceb5cf85ceae 7 ceb1cf80cf81ceb9cebbceafcebfcf85 cf83cf84cebf ceb7cf81ceaccebacebbceb5ceb9cebf cebacf81ceaecf84

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΦΡΟΣ

Το Ελληνικό Δίκτυο ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ στηρίζει το αίτημα “Να ανακηρυχθεί η Ελληνική Τάφρος Θαλάσσια Προστατευόμενη Περιοχή” [ΕΔΩ]  [ΕΔΩ] και σας καλεί να το στηρίξετε και εσείς με την υπογραφή σας [ΕΔΩ].

Είναι προφανές ότι οι ΦτΦ στηρίζουν την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Ηρέκλειο Κρήτης την ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ, 7 ΑΠΡΙΛΊΟΥ 2023 ΣΤΙΣ 7 Μ.Μ. με θέμα «Εξορύξεις στην Ελληνική Τάφρο: πάμε κι όπου βγει;»

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της καμπάνιας για την προστασία της Ελληνικής Τάφρου θα γίνει την Παρασκευή 7 Απριλίου και ώρα 19:00 στην αίθουσα του Δήμου Ηρακλείου «Μανώλης Καρέλης» στην οδό Ανδρόγεω.

Για το ζήτημα των εξορύξεων υδρογονανθράκων και την σημασία της Ελληνικής Τάφρου θα μιλήσουν ο Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής της ACCOBAMS Simone Panigada, η Επικεφαλής Περιβαλλοντικής Πολιτικής του WWF Θεοδότα Νάντσου, ο νομικός Ιωάννης Παπαδημητρίου και ο Βιολόγος, Ωκεανογράφος, ερευνητής του ΕΛΚΕΘΕ Νίκος Λαμπαδάριου. Η εκδήλωση θα κλείσει με μικρή μουσική συναυλία με τον Γιώργη Μανωλάκη και τον Γιάννη Κασσωτάκη.

Στον προθάλαμο της αίθουσας θα λειτουργεί έκθεση αφίσας και φωτογραφίας από το αντιεξορυκτικό κίνημα όλης της χώρας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ EVENT στο FACEBOOK ΕΔΩ.

Το άρθρο Παρασκευή 7 Απριλίου στο Ηράκλειο Κρήτης – Εκδήλωση: «Εξορύξεις στην Ελληνική Τάφρο: πάμε κι όπου βγει;»  εμφανίστηκε πρώτα στο Nature Friends.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *