cf80ceb1cebdcf84cf8ccf82 cebaceb1ceb9cf81cebfcf8d cebcceb5 cf84cebfcebd ceb1ceb3ceb9cebf cebdceb9cebacf8ccebb

0

“Παντός καιρού” με τον “‘Αγιο Νικόλα” – Μια εξαιρετική Εικαστική παρέμβαση της Χριστιάννας Οικονόμου στα Κατάπολα της Αμοργού στο πλαίσιο του έργου “ΚΑΡΑΒΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ”. Περισσότερα για το έργο στο ιστολόγιο της Χριστιάννας Οικονόμου [ΕΔΩ] | Φωτογραφίες και περιγραφή: Κώστας Φωτεινάκης (20 Ιουνίου 2022).

2 1

Η πρύμνη του Άγιου Νικόλα στα στα “βάζα” της μικρής προβλήτας στα Κατάπολα Αμοργού – Ταξιδεύει “Παντός Καιρού” στις μνήμες μας

1

Η “πλώρα” του Άγιου Νικόλα (προσέξτε τον τονισμό) στα “βάζα” – Σύμφωνα με την ενημερωτική πινακίδα του έργου “Το καΐκι είναι ευγενική προσφορά της οικογένειας Ε.Δανέζη (Κρίνος) και το αρχικό όνομα του καϊκιού ήταν “Άννα Μαρία”.

3

Η “κουβέρτα” ή κατάστρωμα του καϊκιού… με πολλές κρυφές λεπτομέρειες

6

Στα “πλευρικά” του καϊκιού “ALL WE SEE IS THE SEA” – Όλα όσα βλέπουμε είναι θάλασσα”

8

“Φτου – Χριστέ μου να μη το ματιάσουμε…” – η υπερκατασκευή (γέφυρα)του καϊκιού

7

Λεπτομέρεια πλωριαίου καταστρώματος – Είσοδος στο “καμπούνι”/ πρόστεγο

9 scaled

“Ευχαριστούμε που ταξιδέψατε μαζί μας” – Κλικάρετε για να διαβάσετε στην πινακίδα την περιγραφή του έργου…

Παρόμια “Καράβια που δεν φοβήθηκαν” και ταξιδεύουν “Παντός Καιρού” είναι φιλοτεχνικέμα στα νησιά: Σχοινούσα, Ηρακλειά, Κουφονήσι, Πάρο, Δονούσα, Σπέτσες” και βάφτηκαν με τα ελληνικά χρώματα KRAFT (εταιρεία χρωμάτων που υποστήριξε το έργο).

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ – ΝΑΥΤΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ: Κώστας Φωτεινάκης

Το άρθρο “Παντός καιρού” με τον “‘Αγιο Νικόλα” – Εικαστική παρέμβαση της Χριστιάννας Οικονόμου στην Αμοργό στο πλαίσιο του έργου “ΚΑΡΑΒΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ” εμφανίστηκε πρώτα στο Nature Friends.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *