cf80ceb1ceb3cebacf8ccf83cebcceb9cebfcf82 ceb4ceb9ceb1ceb3cf89cebdceb9cf83cebccf8ccf82 wildlife photographer of the year ceb7 cebbceafcf83cf84ceb1

Φέτος είναι η 59η διοργάνωση του διαγωνισμού Wildlife Photographer of the Year που τελεί υπό την αιγίδα του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας του Λονδίνου και συγκεντρώνει πάνω από 50.000 συμμετοχές από όλο τον κόσμο Όπως είναι η στάνταρ πρακτική του διαγωνισμού, κάθε χρόνο δημοσιεύονται οι 25 πρώτες επιλεγμένες φωτογραφίες προκειμένου να ψηφίσει το κοινό ως 31 Ιανουαρίου 2024.
Άνοιγμα: ©Nima Sarikhani Wildlife Photographer of the Year
Οι διακριθείσες στην πρώτη φάση εικόνες προέρχονται από διαφορετικά αντικείμενα φωτογραφίας φύσης με έντονο στοιχείο πρωτοτυπίας και ασυνήθιστα στιγμιότυπα από το ζωϊκό βασίλειο που έχουν καταγράψει οι φωτογραφικοί φακοί των συμμετεχόντων.

©Britta Jaschinski Wildlife Photographer of the Year 1

©Britta Jaschinski | Wildlife Photographer of the Year

Η 25άδα για το βραβείο του κοινού είναι ξεχωριστή από μια 100άδα των κορυφαίων εικόνων του φετεινού διαγωνισμού και επίσης ανεξάρτητη από τα βραβεία της κριτικής επιτροπής. Αν ενδιαφέρεστε να μετέχετε στην ψηφοφορία του κοινού δείτε https://www.nhm.ac.uk/wpy/peoples-choice Όλες οι διακριθείσες με τις διαφορετικές διαδικασίες εικόνες θα αναρτηθούν στο National History Museum of London.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *