cf80ceaccf84cf81ceb1 cf84cebf cebcceb1ceb3ceb9cebacf8c cebacebfcf85cf84ceaf cebcceadcf81cebfcf82 ceb4ceb5cf8dcf84ceb5cf81

tsanaklidou patra


Η Τάνια Τσανακλίδου παρουσιάζει την Τετάρτη 30 Μαρτίου στις 9 το βράδυ, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, την παράσταση «Το Μαγικό κουτί – μέρος δεύτερο».

Το «Μαγικό κουτί» είναι ο τόπος που κατοικούν ατελέσφοροι έρωτες, ματαιώσεις και απώλειες, φόβοι και ελπίδες, η αποδοχή και η συμφιλίωση.

Μαζί με τους υπέροχους μουσικούς που την συνοδεύουν, τον Σπύρο Μάνεση στο πιάνο, τον Κώστα Νικολόπουλο στις κιθάρες και τον Νίκο Παπαϊωάννου στο μπάσο και το τσέλο, με όχημα την αγάπη τους για την μουσική μεταναστεύουν σε ένα σύμπαν ποίησης, ομορφιάς και ελευθερίας.

Ταυτότητα Παράστασης

Ιδέα, επιμέλεια προγράμματος, ερμηνεία: Τάνια Τσανακλίδου

Πιάνο: Σπύρος Μάνεσης

Τσέλο/Μπάσο: Νίκος Παπαϊωάννου

Κιθάρες: Κώστας Νικολόπουλος

Ηχοληψία: Παναγιώτης Πετρονικολός

Φωτισμοί: Περικλής Μαθιέλλης

Τεχνική διεύθυνση: Δημήτρης Κοντωνής

Artwork: Πέτρος Παράσχης

Φωτογραφίες: Ελίνα Γιουνανλή

Ενδυματολόγος: Γιώργος Σεγρεδάκης

Διεύθυνση επικοινωνίας: Aντώνης Κοκολάκης

Παραγωγή: Aργύρης Ναστόπουλος – Γιάννης Περίδης για την Celestial Arts & Entertainment Productions

Πληροφορίες

Τετάρτη 30 Μαρτίου στις 21:00

Τιμή Εισιτηρίου: 25 ευρώ Διακεκριμένη ζώνη | 20 ευρώ Γενική είσοδος (πλατεία και εξώστης) | 15 ευρώ μειωμένο (φοιτητές, άνεργοι και ΑμεΑ και εκδίδονται σε περιορισμένο αριθμό στις θέσεις του εξώστη)

Αγορά εισιτηρίων για ΑμεΑ με αναπηρικό αμαξίδιο: τηλ. 2107234567

Ηλεκτρονική προπώληση: ticketservices.gr

Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου, Πανεπιστημιούπολη Πατρών | Οδηγίες πρόσβασης μέσω Google map

Οδηγίες προσέλευσης: Ο χώρος λειτουργεί ως «αμιγής» σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικες διατάξεις. Για την είσοδο του κοινού στην εκδήλωση, για θεατές άνω των 17 ετών απαιτείται η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης. Για παιδιά από 4 έως 17 ετών, εναλλακτικά, γίνεται δεκτή δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου self-test τελευταίου 24ώρου, είτε βεβαίωση διαγνωστικού ελέγχου PCR (72 ωρών) ή rapid (48 ωρών). Η είσοδος γίνεται με τη χρήση της μάσκας και με την τήρηση των αποστάσεων τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων. Σε κάθε περίπτωση επίδειξης επίσημου εγγράφου, θα διενεργείται παράλληλος έλεγχος ταυτοπροσωπίας του κατόχου.

The post Πάτρα: «Το Μαγικό κουτί – μέρος δεύτερο» – Η Τάνια Τσανακλίδου στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου first appeared on Τέταρτο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *