cf80ceaccf84cf81ceb1 cf84cebf ceb5cebbceb5cf8dceb8ceb5cf81cebf ceb6ceb5cf85ceb3ceaccf81ceb9 cebcceb5 cf84cebfcebd ceb3ceb9cf8e

eleythero zeugari


Το  θέατρο act, στην Πάτρα, φιλοξενεί την Παρασκευή 5, το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Μαΐου, την θεότρελη κωμωδία των Ντάριο Φο – Φράνκα Ράμε (σε ελεύθερη διασκευή του Γιώργη Κοντοπόδη) «Το Ελεύθερο Ζευγάρι». Η παράσταση παίζεται 7 χρόνια με μεγάλη επιτυχία στην Αθήνα.

Λίγα λόγια για το έργο:

Η Ιταλίδα Αντωνία και ο Κρητικός σύζυγος της, θα συνεχίσουν  να προσφέρουν άφθονο γέλιο στους θεατές, ξετυλίγοντας την ιστορία τους. Καυγάδες, πάθη, μίση, έρωτες, απιστίες και εξομολογήσεις θα μοιραστούν με το κοινό τους. Σε μια «φρεσκαρισμένη» παράσταση ο Γιώργης Κοντοπόδης και η Μαρσώ Φίλη ανακατεύονται με τους θεατές, στο σαλόνι του ιδιαίτερου σπιτιού τους, και τους καλούν να παρακολουθήσουν, να γελάσουν αλλά και να μοιραστούν τις δικές τους εμπειρίες και απόψεις, σε μια ξέφρενη διαδραστική παράσταση.

Μια γιορτή γέλιου, που για 7 χρόνια ξεσήκωσε και διασκέδασε χιλιάδες θεατές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδος, με τον Κρητικό και την Ιταλίδα, να συνομιλούν με τους θεατές για συζυγικά προβλήματα, απιστίες και έρωτες.

 

Πληροφορίες

Διάρκεια παράστασης: 90 λεπτά
Σκηνοθεσία: Αλέξανδρος Λιακόπουλος
Παίζουν: Γιώργης Κοντοπόδης, Μαρσώ Φίλη , Κυριάκος – Νάσος Αμερικάνος

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Παρασκευή 5 Μαΐου και Σάββατο 6 Μαΐου στις 21:30, Κυριακή 7 Μαΐου στις 20:15

Τιμές εισιτηρίων 14 ευρώ, 12 ευρώ (φοιτητικό, ανέργων, Α.Μ.Ε.Α.)

Προπώληση: ticketservices.gr

Θέατρο Act, Σκάλες Γεροκωστοπούλου 65, Πάτρα | Οδηγίες πρόσβασης μέσω Google map | τηλ.: 2610272037

The post Πάτρα: «Το Ελεύθερο Ζευγάρι» με τον Γιώργη Κοντοπόδη και τη Μαρσώ Φίλη στο θέατρο Act first appeared on tetartopress.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *