cebf cf81ceb1cf88cf89ceb4cf8ccf82 cf86ceb9cebbcf8ccebbcebfceb3cebfcf82 cebbcf8cceb3cebfcf82 ceb1cf80ceb5ceb9cebbceae ceadcf81cf87cebf

rapsodos filologos logos apeili


Οκτώ χρόνια από την τελευταία τους συνάντηση επί σκηνής οι δύο ιστορικοί ράπερς ενώνονται ξανά για μία μοναδική συναυλία.

Ήταν Νοέμβριος του 2014, όταν ο Ραψωδός Φιλόλογος και ο Λόγος Απειλή, συναντήθηκαν για τελευταία φορά στη σκηνή του Gagarin. Από τότε άλλαξαν πολλά.

Ο μεν Ραψωδός Φιλόλογος, παρουσίασε το “Κελί 218”, μία κυκλοφορία που σηματοδότησε την απαρχή μίας μακροχρόνιας απουσίας και σιωπής, που αποφάσισε να τη διακόψει με την κυκλοφορία της “Αλεξάνδρειας”.

Ο δε Λόγος Απειλή, σύστησε την “Αμνησία”, στο κοινό του Gagarin, για να ακολουθήσει και αυτός με τη σειρά του ένα μοναχικό και γεμάτο δημιουργία και νέες κυκλοφορίες δρόμο.

Οκτώ χρόνια μετά και με τίποτα στον πλανήτη να είναι ίδιο, οι δύο καλλιτέχνες, ξανασυναντιούνται για δύο μοναδικά lives σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, για να μας θυμίσουν:

1)Τι σημαίνει να γράφεις μουσική χωρίς ημερομηνία λήξης.

2)Τι σημαίνει να έχεις εμπιστοσύνη στη φωνή σου και όχι σε κάποιο επεξεργαστή

3)Τι σημαίνει για βοηθάς το κοινό σου να προβληματιστεί, για αυτά που άκουσε φεύγοντας και όχι για αυτά που είδε γύρω του.

4) Ότι “Heavy Mental”, για κάποιους σημαίνει τρελός και για κάποιους άλλους αυτός που έχει κάνει το μυαλό του, όπλο απέναντι σε μια εποχή γεμάτη αποσπάσεις


Πληροφορίες

Σάββατο 14 Μαΐου 2022  στις 20:00

Τιμή Εισιτηρίου: 12 ευρώ

Ηλεκτρονική προπώληση: viva.gr και στα καταστήματα Public

Temple Athens, Ιάκχου 17, Γκάζι – Αθήνα | Οδηγίες πρόσβασης μέσω Google map

The post Ο Ραψωδός Φιλόλογος & Λόγος Απειλή έρχονται στην Αθήνα με το “Heavy Mental” Tour first appeared on Τέταρτο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *