cebf cebdceafcebacebfcf82 cebccf80ceb1cebbceaecf82 live cf83cf84cebf my way cf83cf84ceb7cebd cf80ceaccf84cf81ceb1

Νίκος Μπαλής


Ο τραγουδοποιός Νίκος Μπαλής επιστρέφει για μία παράσταση, την Κυριακή 30 Απριλίου, στις 21:00 στο Roof Garden του ξενοδοχείου “My Way – Hotel & Events“.

Ο Νίκος Μπαλής γιορτάζει την επιστροφή σε αυτό που αγαπά περισσότερο: την άμεση επικοινωνία με το κοινό, μέσα από τις ανοιχτές συναυλίες συνδυάζοντας με μεράκι και αγάπη τη λαϊκή παράδοση με τη νέα ελληνική δημιουργία. Ο τραγουδοποιός μας προσφέρει δύο μοναδικές, ιδιαίτερες, ξεχωριστές δίωρες παραστάσεις αφιερωμένες στον πυρήνα του προσωπικού κι αγαπημένου του ρεπερτορίου. Ο γενικός τίτλος της παράστασης είναι “Αχ τα τραγούδια είναι ευχή”.

Θα ακουστούν τραγούδια και μουσικές αγαπημένων Ελλήνων δημιουργών, οδηγώντας το κοινό σε μια περιπλάνηση σε γνώριμες μελωδίες, όπου ο Μάλαμας, ο Ζερβουδάκης, ο Καζαντζής, ο Θαν. Παπακωνσταντίνου συναντούν τον Τσιτσάνη, τον Ζαμπέτα, τον Θεοδωράκη, τον Λοΐζο, τον Ξαρχάκο.

Επίσης, θα ακουστούν τραγούδια από την τελευταία δισκογραφική δουλειά του Νίκου Μπαλή “Δρόμος … Ανατολικά της Δύσης”, καθώς και ανέκδοτα τραγούδια.

Συμμετέχουν:

– Νίκος Μπαλής κιθάρες, τραγούδι

– Αντρέας Σταματόπουλος ακορντεόν

– Νίκος Χρονόπουλος μπουζούκι, κιθάρα

The post Ο Νίκος Μπαλής live στο My Way στην Πάτρα first appeared on tetartopress.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *