cebf cebacf8ecf83cf84ceb1cf82 ceb1cebdceb4cf81ceadcebfcf85 live cf83cf84cebf ceb8ceadceb1cf84cf81cebf cf86cebfcf8dcf81cebdcebfcf82

Κώστας Ανδρέου


Το άταστο ηλεκτρικό μπάσο συναντά τους ήχους της οδού Ιπποκράτους. Την Παρασκευή 11 και 18 Νοεμβρίου στις 21:00 ο μουσικός Κώστας Ανδρέου θα παρουσιάσει τη σόλο συναυλία οργανικής μουσικής Ιπποκράτους στη σκηνή του Θεάτρου Φούρνος (Μαυρομιχάλη 168, Αθήνα).

Στη συναυλία Ιπποκράτους ο Κώστας Ανδρέου δημιουργεί μουσική και ήχους με το άταστο ηλεκτρικό μπάσο του σε πραγματικό χρόνο, αλληλεπιδρώντας ζωντανά με ρεαλιστικά και επεξεργασμένα ηχητικά τοπία της οδού Ιπποκράτους.

Η οργανική μουσική μπολιάζεται εκείνη τη στιγμή με το ηχητικό περιβάλλον ενός δρόμου της Αθήνας, γεννώντας εικόνες στο μυαλό. Κάθε συναυλία είναι μοναδική, έχει τη δική της ανάσα, προσφέροντας κάθε φορά μια ξεχωριστή εμπειρία.

Οι ήχοι της οδού Ιπποκράτους επιλέγονται και επεξεργάζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να συμμετέχουν στο παιχνίδι της φαντασίας. Μικρές και μεγάλες ιστορίες πλάθονται στο μυαλό, με το συναίσθημα και την ευαισθησία της ζωντανής μουσικής που δημιουργεί ο Κώστας Ανδρέου με το άταστο ηλεκτρικό μπάσο.

Κώστας Ανδρέου: άταστο ηλεκτρικό μπάσο, ηλεκτρονικά

 

Πληροφορίες

 

Ημερομηνίες: Παρασκευή 11 και 18 Νοεμβρίου 2022

Ώρα: 21:00

Εισιτήρια: 7 ευρώ

Κρατήσεις: Τηλεφωνικά ή με SMS ή Viber μήνυμα με όνομα, αριθμό θέσεων και ημερομηνία στο: 6942090906 | Στο τηλέφωνο ταμείου του θεάτρου: 2106460748

Χώρος: Θέατρο Φούρνος, Μαυρομιχάλη 168, Αθήνα | Οδηγίες πρόσβασης μέσω Google map | τηλ: 2106460748 | www.costasandreou.com/ippokratous-synaylia

Το σχεδιασμό φωτισμών και τη φωτογράφιση έκανε η σκηνοθέτις Έλενα Λαλοπούλου.

 

Κώστας Ανδρέου

 

Ο Κώστας Ανδρέου είναι ένας ανεξάρτητος μουσικός και συνθέτης που επεξεργάζεται σε πραγματικό χρόνο τους ήχους του άταστου ηλεκτρικού μπάσου, δημιουργώντας πολυεπίπεδα ηχοχρωματικά τοπία.

Έχει γράψει και παίξει ζωντανά τη μουσική και έχει κάνει τον ηχητικό σχεδιασμό για θεατρικές παραστάσεις και άλλες καλλιτεχνικές παραγωγές. Η μουσική του έχει χρησιμοποιηθεί σε πολλά ντοκιμαντέρ, κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές σε διάφορα δίκτυα και διαδικτυακές πλατφόρμες.

Αναλυτική πληροφόρηση για παραγωγές και συνεργασίες εδώ.

Η δισκογραφία του είναι διαθέσιμη για preview και download στο ηλεκτρονικό κατάστημα του μουσικού:  www.store.costasandreou.com

The post Ο Κώστας Ανδρέου live στο Θέατρο Φούρνος first appeared on tetartopress.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *