cebfceb9 void droid ceb3ceb9cebfcf81cf84ceacceb6cebfcf85cebd cf84ceb1 10 cf87cf81cf8ccebdceb9ceb1 cf84cebfcf85cf82 cf83cf84cebf gagarin 205

Void Droid


Από τις πρώτες πρόβες στην Πάτρα, μέχρι την αξέχαστη συναυλία παρουσίασης του “Bipolar” σε ένα γεμάτο Fuzz Live Music Club, μπήκε πολύ νερό στο αυλάκι για το heavy rock / metal κουαρτέτο των Void Droid, ένα όμως πράγμα δεν άλλαξε ποτέ: Η φιλία μεταξύ τους.
­
Οι Void Droid ανήκουν στην κατηγορία μπαντών που στέκεται περήφανη στο πέρασμα του χρόνου, με ίδιο και απαράλλακτο line-up, από τις δυσκολίες της ελληνικής πραγματικότητας στις όμορφες στιγμές παρέα με τον κόσμο που τους ακολουθεί και από τα σκονισμένα υπόγεια στις πιο θρυλικές μουσικές της χώρας.

Μια ωδή στο παρελθόν και το παρόν για να γιορτάσουν τα 10 χρόνια ύπαρξής τους, στην Αθήνα, την πόλη στην οποία αγαπήθηκαν και “μεγάλωσαν” σαν συγκρότημα, σε μία μεγάλη συναυλία – ορόσημο, την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στο Gagarin 205.

Τη συναυλία θα ανοίξει το folk prog metal quartet των Khirki, που τον τελευταίο καιρό έχει προκαλέσει αρκετό θόρυβο γύρω από το όνομά του, χάρη στην κυκλοφορία του εξαιρετικού album “Κτηνωδία”, αλλά και των ισοπεδωτικών ζωντανών εμφανίσεων που ακολούθησαν.

 

Πληροφορίες

 

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου

Πόρτες: 20:00
­
­Εισιτήρια: 10 ευρώ προπώληση
­
­Ηλεκτρονική προπώληση: viva.gr

Gagarin 205, Λιοσίων 205, Αθήνα | Οδηγίες πρόσβασης μέσω Google map

The post Οι Void Droid γιορτάζουν τα 10 χρόνια τους στο Gagarin 205 first appeared on tetartopress.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *