cebfceb9 jeepers creepers band live cf83cf84ceb7 cebdceadceb1 ceb5cf81cf85ceb8cf81ceb1ceafceb1

Jeepers Creepers Band


Το «Για μεζέ»  στη Νέα Ερυθραία γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια, με μια βραδιά γεμάτη μουσική swing και χορό, αφού την μπάντα θα συνοδεύουν χορευτές.

Οι “Jeepers Creepers Band” είναι ένα jazz σχήμα που δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2017. Ειδικεύεται στην ενορχήστρωση και επανεκτέλεση κομματιών των χρυσών δεκαετιών 1930 και 1940 του Swing, καθώς και την παρουσίαση original συνθέσεων εμπνευσμένων από τη συγκεκριμένη αισθητική.

Πήραν το όνομά τους από το γνωστό τραγούδι του Harry Warren που έγινε διάσημο από τον Louis Armstrong. Χάρη στην αφοσίωση τους στο ιδίωμα της Jazz, έχουν καταφέρει να εμφανιστούν σε πάμπολλους χώρους εντός και εκτός συνόρων.

Έχουν συνεργαστεί με διεθνούς φήμης σολίστες (Χάρης Ιωάννου, Stefan Vasnier, Katie Cosco, Μarc Devine, Dan Block, Gilad Atzmon κ.α.) και με πολλές ομάδες χορευτών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό όπως τους Rhythm Hoppers, Athens Lindy hop, Hob Nob, Καλαμάτα lindy hop, Swing in Mexico, Pescara Swing, κ.α. Έχουν επίσης συμμετάσχει σε πολλά φεστιβάλ  (Kardamili International jazz festival, Petit Paris d’ Athenes, Swing N’ Sail, Fougaro Jazz Festival, DjangoFest, Festival International de Hot Jazz Mexico κ.α.). Ο πρώτος τους δίσκος, με τίτλο ‘Hittin’ the Cake’, κυκλοφορεί από την Ankh Music.


Πληροφορίες

Πέμπτη 23/6 στις 20.30

«Για μεζέ», Αγίου Φανουρίου 2, Νέα Ερυθραία | Οδηγίες πρόσβασης μέσω Google map

Τηλ. κρατήσεων: 21 0800 0533

Jeepers Creepers Band:  facebook | instagram | youtube

The post Οι Jeepers Creepers Band live στη Νέα Ερυθραία first appeared on Τέταρτο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *