cebfceb9 cf81ceadcf80cebbceb9cebaceb1 live cf83cf84cebf cebcceb7cf87ceb1cebdcebfcf85cf81ceb3ceb5ceafcebf cf83cf84ceb7cebd cf80ceaccf84

replica live


Φέτος το χειμώνα οι Ρέπλικα, θα εμφανίζονται ζωντανά στη Μουσική Σκηνή του Πολυχώρου «Μηχανουργείο» κάθε Σάββατο.

Το μουσικό συγκρότημα Ρέπλικα απαρτίζεται από πέντε μουσικούς που τους ενώνει η αγάπη για το σύγχρονο έντεχνο και λαϊκό ελληνικό τραγούδι.

Η Διονυσία Ντρουβάρη στο τραγούδι, ο Ανδρέας Γκολφινόπουλος στο τραγούδι, το μπουζούκι, το ούτι και το μπάσο, ο Πάνος Καββαθάς στο τραγούδι και στην κιθάρα, ο Σταύρος Ξιούρας στο κλαρίνο, το σαξόφωνο και το πιάνο και ο Γιώργος Λαμπράκος στα τύμπανα, έχουν καταφέρει να συνδυάσουν ήχους και χρώματα από όλη την ελληνική μουσική σκηνή χτίζοντας έτσι τη δική τους ξεχωριστή μουσική ταυτότητα.

Οι Ρέπλικα μετράνε ήδη 4 χρόνια εμφανίσεων σε μουσικές σκηνές και φεστιβάλ της Πάτρας αλλά και σε άλλες πόλεις. Η φετινή σεζόν ξεκίνησε δυναμικά για το συγκρότημα καθώς άνοιξαν τη συναυλία του Χρήστου Θηβαίου στο Frida Bar & Live Stage. Ακολούθησε μια μεγάλη συναυλία στην Piazza Santa Rosa, εμφανίσεις στον “Κήπο” του Royal και στα πλαίσια εκδηλώσεων του Δήμου Πατρέων.

Μηχανουργείο Πολυχώρος Πολιτισμού, Ευμήλου 2, Πάτρα ( πίσω από τον Ναό Αγίου Ανδρέα) | Οδηγίες πρόσβασης μέσω Google map. Κρατήσεις τραπεζιών 6937492516

The post Οι Ρέπλικα live στο Μηχανουργείο στην Πάτρα first appeared on tetartopress.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *