cebdceadceb1 cebfcebcceb1ceb4ceb9cebaceae ceadcebaceb8ceb5cf83ceb7 cf83cf84ceb7 blank wall gallery o cebacf8ccf83cebccebfcf82 cebcceb1cf82

Γιατί συνεχίζει να συναρπάζει η ασπρόμαυρη φωτογραφία, ακόμη και σε μία ψηφιακή πραγματικότητα που ολοένα και περισσότερο προωθεί έντονα κορεσμένα χρώματα στην φωτογραφική εικόνα; Η ασπρόμαυρη φωτογραφία επιβιώνει χάρη στην μοναδικότητά της και στον τελειώς διαφορετικό τρόπο που αποτυπώνει τον κόσμο μας.
Στη γνωστή εκθεσιακή σειρά της Blank Wall όπου παρουσιάζονται τακτικά ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφοι με επίκεντρο είτε την έγχρωμη, είτε την ασπρόμαυρη φωτογραφία, θα δείτε τώρα τις νέες επιλογές του επιμελητή Μάρκου Δολόπικου. Όπως σημειώνεται από τους διοργανωτές: “Η θεματολογία ποικίλει, όμως η έλλειψη χρώματος είναι το κυρίαρχο στοιχείο που ενώνει όλα αυτά τα θέματα. Εικόνες που ταξιδεύουν το μυαλό και τη φαντασία και αφήνουν άπλετο χώρο στο θεατή να δημιουργήσει τα δικά του χρώματα, τις δικές του αποχρώσεις, σε όποια ένταση θέλει, και να ντύσει όλα όσα βλέπει μπροστά του σύμφωνα με τη δικά του διάθεση. Αυτές οι φωτογραφίες ανακαλούν μνήμες και συναισθήματα στους μεγαλύτερους και ταυτόχρονα είναι πεδίο διερεύνησης για τους νεότερους, που δεν έχουν ανάλογες εικόνες να ανασύρουν από την μνήμη τους”.

Διάρκεια: Από 1 Απριλίου έως 13 Απριλίου 2022
Διεύθυνση: Blank Wall Gallery, Φωκίωνος Νέγρη 55 Κυψέλη
Πληροφορίες: www.blankwallgallery.com black and white blank wall e

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *