cebacf89cf83cf84ceb7cf83 ceb1cebdcf84cf89cebdceb9ceb1ceb4ceb7cf83 ceb3cebdcf89cf81ceb9cebcceafceb1 cebcceb5 cf84cebfcf85cf82 ceb5ceb9

Μία μοναδική ευκαιρία να εξοικειωθεί ο ενδιαφερόμενος με τα μυστικά του οργανωμένου workflow με στόχο την καλλιτεχνικού επιπέδου ψηφιακή εκτύπωση, αντιπροσωπεύει το σεμινάριο του Κωστή Αντωνιάδη το προσεχές Σάββατο 6 του μηνός.

Το σεμινάριο έρχεται να υποστηρίξει την έξαρση του ενδιαφέροντος για fine art εκτυπώσεις και την εξάπλωση του αριθμού των φίλων της φωτογραφίας που δραστηριοποιούνται και αποσκοπούν στην εκθεσιακή προβολή των έργων τους.
Εξ άλλου η ιδανική “oριστικοποίηση” του φωτογραφικού έργου είναι η εκτύπωση υπό την έννοια ότι εκφράζει μια συγκεκριμένη και αντικειμενική εκδοχή της εικόνας, μια ερμηνεία ως προς το χρώμα, τα πυκνομετρικά στοιχεία, το κοντράστ, την ευκρίνεια, την υφή και άλλες παραμέτρους που ορίζουν την ταυτότητα της φωτογραφίας. Η εκτύπωση αποτελεί την τελική ερμηνεία του έργου που τίθεται υπό την κρίση του παρατηρητή.

Η FineArt εκτύπωση που εν πολλοίς συμπίπτει με την εκτύπωση εκθεσιακού ή μουσειακού επιπέδου, θα διδαχθεί στο σεμινάριο του Σαββάτου 6.4.2023 από τον ομότιμο καθηγητή του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής Κωστή Αντωνιάδη, πρόσωπο με τεράστια εμπειρία στον τομέα της φωτογραφίας είτε ως θεωρητικός και δάσκαλος κατά την ακαδημαϊκή του θητεία με πληθώρα δημοσιεύσεων και μελετών είτε ως επιμελητής εκθέσεων αλλά και δημιουργός με έργα του σε έγκυρες ιδιωτικές και δημόσιες μουσειακές συλλογές.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο και κρατήστε τη θέση σας εδώ
09 Seminar Fine Art Printing

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *