cebacf85cf81ceb9ceb1cebaceae 22 cebfcebacf84cf89ceb2cf81ceafcebfcf85 2023 cebaceaccebbceb5cf83cebcceb1 cf83ceb5 cebaceb9cebdceb7cf84cebf

ΠΑΡΝΗΘΑ

[Το Ελληνικό Δίκτυο ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ συμμετέχει και υποστηρίζει την κινητοποίηση για τη σωτηρία της Πάρνηθας – Το πόστερ αφορά όλα τα βουνά της Ελλάδας αλλά έχει ιδιαίτερη σημασία και για την κινητοποίηση στη Φυλή]]


Η Περιφέρεια Ορειβατικών Σωματείων Αττικής – Εύβοιας την Κυριακή καλεί όλα τα ορειβατικά, πεσοπορικά, φυσιολοτρικά σωματεία και όλους τους φίλους της φύσης σε κινητοποίηση για τη σωτηρία της Πάρνηθα της Κυριακή 22/10 στην κεντρική πλατεία (Δημαρχείου) Φυλής.

Στις 8.00 πμ θα ξεκινήσει από την πλατεία συμβολική μικρή πεζοπορία σε τμήμα της καμένης έκτασης στην περιοχή μέχρι την θέση Διπόταμα.
Θα ακολουθήσει συγκέντρωση στις 11πμ στην πλατεία με σύντομες ομιλίες ενημέρωσης από επιστήμονες, δασολόγους και εκπρόσωπο του προσφάτως καταργηθέντα Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Πάρνηθας.

Διεκδικούμε:
-Την κατάργηση του νόμου που επιτρέπει την αλλαγή χρήσης γης σε καμένες εκτάσεις πριν ολοκληρωθεί η αναδάσωση
-Την ενίσχυση του Δασαρχείου Πάρνηθας και την επανασύσταση του Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού
-Την υπογειοποίηση του δικτύου υψηλής τάσης στην Πάρνηθα
-Την άμεση εκπόνηση των μελετών αναδάσωσης για τις καμένες εκτάσεις.

Η συμμετοχή όλων μας θα κάνει τη διαφορά.
Αν μας νοιάζει η Πάρνηθα πρέπει να είμαστε εκεί.

MOUNTAINS FREE 2

Το άρθρο Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023: Κάλεσμα σε κινητοποίηση για τη σωτηρία της Πάρνηθας εμφανίστηκε πρώτα στο Nature Friends.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *