cebacebfceb9cebdceae ceb4ceaecebbcf89cf83ceb7 207 cf86cebfcf81ceadcf89cebd cf80cf81cebfcf82 cf84ceb7cebd ceb5 ceb5 cebaceb1ceb9 cf84ceb1

207

ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ 207 ΦΟΡΕΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΏΝ ΚΑΙ ΤΩΝ NATUREFRIENDS INTERNATIONAL

#RestoreNature  Joint Statement [KLIK – ΕΔΩ]

Εμείς, οι υπογεγραμμένες 207 οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών, καλούμε όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ, tα μέλη του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να εγκρίνουν επειγόντως έναν ισχυρό νόμο για την αποκατάσταση της φύσης που να είναι κατάλληλος για τη δίδυμη  αντιμετώπιση της  βιοποικιλότητας και της κλιματική κρίση.

Οδεύουμε προς μια μαζική εξαφάνιση της βιοποικιλότητας και την κλιματική κατάρρευση, που απειλεί τη βάση της ζωής όπως την ξέρουμε. Η επιστήμη είναι πολύ ξεκάθαρη σε αυτό. Οι προσπάθειες μέχρι στιγμής  ήταν σε μεγάλο βαθμό ανεπαρκής για να αντιμετωπίσουμε αυτές τις κρίσεις και να αποκαταστήσουμε τη σχέση μας με φύση. Δεν αποτελεί έκπληξη ότι προκαλούνται ολοένα και συχνότερες ξηρασίες, πλημμύρες και δασικές πυρκαγιές οι επιπτώσεις των κρίσεων είναι όλο και πιο εμφανείς σε όλη την Ευρώπη.

[Πρόχειρη μετάφραση μέσω μεταφραστικής πλατφόρμας] | Joint Statement [KLIK – ΕΔΩ]

#RestoreNature #BringNatureBack #EUBiodiversity #ForNature

Move4Nature web banner 2039 × 1050 px 3

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ – MORE 

Move4Nature web banner 2039 × 1050 px 7

Το άρθρο Κοινή δήλωση 207 φορέων προς την Ε.Ε. και τα κοινοβούλια για έναν ισχυρό νόμο για την αποκαστάσταση της φύσης… εμφανίστηκε πρώτα στο Nature Friends.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *