ceb9cf81ceb9ceb4ceb1 visions ceb5cebaceb4ceb7cebbcf8ecf83ceb5ceb9cf82 cf80cebfcebbceb9cf84ceb9cf83cf84ceb9cebacebfcf8d cebfcebc

Συνεχίζεται με νέες εκδηλώσεις το φεστιβάλ ΙΡΙΔΑ VISIONS – Μέρες Πολιτισμού Πανεπιστημιακής Λέσχης Ε.Κ.Π.Α., που συνδιοργανώνουν ο Κινηματογραφικός, ο Φωτογραφικός, ο Θεατρικός και ο Χορευτικός Τομέας του Πολιτιστικού Ομίλου Φοιτητών Πανεπιστημίου Αθηνών (Π.Ο.Φ.Π.Α.).

Το Σάββατο 26/11 θα προβληθεί στον κινηματογράφο Ίριδα (Ακαδημίας 55) το ντοκιμαντέρ Καλιαρντά του Paola Team Documentaries, παρουσία της Πάολας Ρεβενιώτη και συντελεστών.Μετά το τέλος της ταινίας και τη συζήτηση με τους δημιουργούς θα ακολουθήσει μουσικό live του noise σχήματος Solar Anus με συνοδεία live visuals.
Την Κυριακή 27/11 στις 17:00 θα πραγματοποιηθεί προβολή της ταινίας The Winter Campaigns (Las campañas de invierno) του Κουβανού δημιουργού Rafael Ramirez Pupo, παρουσία του σκηνοθέτη. Η ταινία είναι στην ισπανική γλώσσα και θα προβληθεί με αγγλικούς υπότιτλουςΊριδα Visions Εγκαίνια Καμίνι 01 Copyright Giorgos KatsoulisΤέλος, στις 21:00 της ίδιας ημέρας (27/11) θα πραγματοποιηθεί προβολή της ταινίας Ιστορία 52 του Αλέξη Αλεξίου παρουσία του σκηνοθέτη.
Οι προβολές θα πραγματοποιηθούν στο κινηματοθέατρο Ίρις (Ιπποκράτους 15 & Ακαδημίας 55). Η είσοδος θα γίνεται από τη πλευρά της Ακαδημίας με την επίδειξη του email προκράτησης θέσης και παραλαβή δωρεάν εισιτηρίου.
Η προκράτηση θέσεων ξεκινάει τέσσερις μέρες πριν την προγραμματισμένη εκδήλωση και ώρα 11:00 π.μ. Ισχύει ως 15 λεπτά πριν την έναρξη της εκδήλωσης. Στην συνέχεια η είσοδος γίνεται με σειρά προτεραιότητας. Την ημέρα της εκδήλωσης θα υπάρχει και περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων στην είσοδο.
Για περισσότερες λεπτομέρειες και εισιτήρια επισκεφθείτε το iridavisions.gr.
Ίριδα Visions Εγκαίνια Καμίνι 03 Copyright Giorgos Katsoulis

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *