ceb8cf81ceafcebbceb5cf81 ceb7 cf83cf85cebdceb1cf81cf80ceb1cf83cf84ceb9cebaceae cf84ceb5cebbceb5cf85cf84ceb1ceafceb1 cf80cf84ceae

Η Clark είναι εκπληκτική συγγραφέας… Συνιστάται ανεπιφύλακτα στους λάτρεις των θρίλερ, των βιβλίων μυστηρίου και της αστυνομικής λογοτεχνίας.

Library Journal, starred review

white

I Teleutaia Ptisi

Διαβάστε ένα απόσπασμα

Η Κλερ έχει μια τέλεια ζωή. Είναι παντρεμένη με τον γόνο μιας πανίσχυρης δυναστείας στον χώρο της πολιτικής και ζει σ’ ένα κομψό και πολυτελές σπίτι στο Μανχάταν με δεκαμελές προσωπικό. Οι μέρες της είναι προγραμματισμένες στην εντέλεια και το μέλλον της διαγράφεται λαμπρό. Φαινομενικά…
Ο τέλειος σύζυγός της έχει έναν χαρακτήρα οξύθυμο και δεν το ’χει σε τίποτα να βάζει το προσωπικό του να παρακολουθεί κάθε κίνηση της Κλερ, για να είναι σίγουρος ότι βρίσκεται πάντα κάτω από τον έλεγχό του. Ωστόσο δεν ξέρει αυτό που η Κλερ προετοιμάζει εδώ και μήνες: Την εξαφάνισή της…
Μια τυχαία συνάντηση στο μπαρ ενός αεροδρομίου θα τη φέρει κοντά με την Εύα, μια γυναίκα η οποία μοιάζει να βρίσκεται σε εξίσου απελπιστική κατάσταση. Την τελευταία στιγμή θα αποφασίσουν να ανταλλάξουν αεροπορικά εισιτήρια – η Κλερ θα πάρει την πτήση της Εύας για το Όκλαντ και η Εύα θα ταξιδέψει στο Πουέρτο Ρίκο σαν Κλερ, προκειμένου να μπορέσει η καθεμία τους να κάνει μια νέα αρχή σε κάποιο μέρος μακρινό. Όμως, η μοίρα έχει άλλα σχέδια…
Το αεροπλάνο που πηγαίνει στο Πουέρτο Ρίκο συντρίβεται και η Κλερ συνειδητοποιεί ότι πλέον δεν έχει αποκτήσει απλώς ένα προβάδισμα αλλά μια καινούρια ζωή. Αποκομμένη από όλους, δίχως περιθώρια επιλογής και ενώ από στιγμή σε στιγμή αναμένεται η είδηση του θανάτου της να βάλει φωτιά στα ΜΜΕ, η Κλερ οικειοποιείται την ταυτότητα της Εύας και, μαζί με αυτή, τα μυστικά που πάλευε με νύχια και δόντια να κρατήσει κρυμμένα.

 

white imagewhite image

Ένα γεμάτο ένταση και αγωνία, καθηλωτικό θρίλερ με επίκεντρο τη γυναίκα!

Kirkus Reviews, starred review

Η Τελευταία Πτήση είναι συναρπαστική και γεμάτη εκπλήξεις: Έχει ένα κομμάτι από τον Άγνωστο του Εξπρές και ένα κομμάτι από το Breaking Bad, αλλά με περισσότερες ανατροπές κι από το τρενάκι του τρόμου! Η Julie Clark είναι μια διαβολικά ευρηματική συγγραφέας!

Janelle Brown, συγγραφέας του βιβλίου Watch Me Disappear

Τα ηθικά διλήμματα που αντιμετωπίζουν οι πολύπλευροι, ρεαλιστικοί χαρακτήρες στην προσπάθειά τους να επιβιώσουν προσδίδουν ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτό το δυνατό θρίλερ για γερά νεύρα. Η Clark είναι αναμφίβολα μια αξιοπρόσεκτη συγγραφέας.

Publishers Weekly, starred review

Ένα δυνατό, συναρπαστικό βιβλίο για γερά νεύρα.

New York Journal of Books 

sep white

i teleutaia ptisi clark dioptra

Αποκτήστε το βιβλίο

 

white

38e1f2bc630f2b588c89385578ed4e5b

white 

Η Julie Clark γεννήθηκε στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια και πέρασε εκεί τα παιδικά της χρόνια διαβάζοντας βιβλία στην παραλία, ενώ όλοι οι άλλοι έκαναν σέρφινγκ. Μετά την αποφοίτησή της από το Πανεπιστήμιο του Ειρηνικού επέστρεψε στη γενέτειρά της για να διδάξει. Εκεί ζει μέχρι και σήμερα με τους δύο γιους της και ένα γκολντεντούντλ σκυλάκι το οποίο δυσκολεύεται αφάνταστα να χαλιναγωγήσει τον παρορμητικό χαρακτήρα του. Το πρώτο της μυθιστόρημα, The Ones We Choose, κυκλοφόρησε το 2018 και επιλέχθηκε από τη Lionsgate Films για τηλεοπτική μεταφορά. Μπορείτε να την επισκεφτείτε διαδικτυακά στους ακόλουθους λογαριασμούς: facebook.com/julieclarkbooks, Twitter @jclarkab και Instagram @julieclarkauthor.

The post Θρίλερ: «Η (συναρπαστική) τελευταία πτήση» της Julie Clark είναι το καλύτερο βιβλίο για την Amazon το 2020 appeared first on Literature.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *