ceb8ceb1 cebcceb5ceafcebdceb5ceb9 ceb3ceb9ceb1 cf80ceaccebdcf84ceb1 anser live cf83cf84ceb7cebd cf84ceb5cf87cebdcf8ccf80

Anser


Ο Anser υπόσχεται μία νύχτα φωτιά στην καρδιά της Αθήνας την Τετάρτη 7 Ιουνίου  στην Τεχνόπολη, σε μία βραδιά «που θα μείνει για πάντα».

«Μια ιδέα
Δυο λόγια
Κάποιοι στίχοι
Τα πιο έντονα συναισθήματα
Τα παιδιά που δεν τα σήκωνε ο τόπος
Η φωτιά που καίει την ψυχή
Η ανάγκη για σύνδεση
Η αγάπη
Αυτά θα μείνουν για πάντα.»

Anser, 2023

Ήταν 30 Ιουνίου του 2022 όταν ο Anser γιόρτασε τα 15 χρόνια του «Εν Δράσει» σε μία βραδιά γεμάτη «flash-backs» και «flash-forwards» από την καλλιτεχνική του διαδρομή στην Αθήνα. Σε εκείνη την επετειακή του εμφάνιση όλη η πόλη φώναζε στίχους των τραγουδιών του και ένα αίσθημα απέραντης δύναμης επικρατούσε στο χώρο. Δείτε το βίντεο ανταπόκριση:

Ένα χρόνο μετά, ο γνωστός και μη εξαιρετέος Anser, έχοντας στο πλευρό του τον Eversor και τον Andri J οργανώνει ξανά την απόδραση από τα κεντρικά της πρωτεύουσας. Μια νύχτα στην οποία φωνές, καρδιές και μουσική θα αφιερωθούν σε όσα πάνε κόντρα στο χρόνο και μένουν για πάντα. Ο ίδιος στο νέο του τραγούδι ρωτάει τον ακροατή: «Όλα αυτά που κατάφερα τα άξιζα πες μου ή μήπως γίναν από τύχη;»


Την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023, ο Anser δίνει την απάντηση με τον καλύτερο τρόπο. Στο πλευρό του θα εμφανιστούν οι εκρηκτικοί Βέβηλος και Buzzενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν συμμετοχές έκπληξη.

 

Πληροφορίες

 

Τετάρτη 7 Ιουνίου

Πόρτες: 19:00 – Ώρα έναρξης: 21.00

Τιμές Εισιτήριων: 10 ευρώ (προπώληση) | 12 ευρώ (ταμείο

Ηλεκτρονική Προπώληση: viva.gr

Σημεία Προπώλησης: Reload Stores (Ακαδημίας 81, Αθήνα) | Monsterville (Αγίας Ειρήνης 13, Αθήνα) | Hotbox Hip-Hop Store (Πραξιτέλους 159, Πειραιάς) | Η Βρωμιάρα (Λεωφ. Παναγή Τσαλδάρη 16, Περιστέρι)

Διοργάνωση & Επικοινωνία: Action Εστί | Artist & Event Management

facebook event

The post «Θα μείνει για πάντα» – Anser live στην Τεχνόπολη first appeared on tetartopress.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *