ceb8ceadcebbceb5ceb9cf82 cebdceb1 ceb4ceb5ceb9cf82 cf84cebf asteroid city

– Ναι; FREE CINEMA εκεί; Παρακαλώ, θα ήθελα να μου πείτε πώς μπορώ να βρω προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Asteroid City» του Γουές Άντερσον, διότι… in Wes we trust! Ο άνθρωπος δεν υπάρχει! Λατρεία και τα σχετικά. Επίσης, διαβάζω τα ονόματα του καστ στην αφίσα και… δεν έχουν τελειωμό!

– Μαντεύετε τι θέλουμε από εσάς για να κερδίσετε τη διπλή πρόσκληση;

– Να βγάλουμε τα μάτια μας στο παλαιότερο φραγκουλικό αφιέρωμα «50. Πράγματα. Για τον Γουές», μπας και βρούμε που κρύβεται κάποια παλαβή απάντηση;

– Όχι, θα βγάλετε τα μάτια σας στο site ψάχνοντας… κάπως διαφορετικά! Θα κάνουμε παιχνίδι με μια πανεύκολη ερώτηση, η απάντηση της οποίας μπορεί να εντοπιστεί απλά (και έξυπνα) εντός του FREE CINEMA:

Πόσα κείμενα κριτικής ταινιών του Γουές Άντερσον περιλαμβάνει (μέχρι στιγμής) η στήλη ΚΡΙΤΙΚΕΣ στο freecinema.gr;

– Θα στείλετε το κλασικό mailάκι συμμετοχής στο freecinemagr@gmail.com, μαζί με την απάντηση που θεωρείτε ότι είναι σωστή και (απαραιτήτως) το ονοματεπώνυμό σας.

– Τίμιο. Και κέρδισα την πρόσκληση;

– Όχι απαραίτητα, διότι… κληρώνει. Θα σας έρθει reply στο mail, που θα λέει αν το όνομά σας θα βρίσκεται στη λίστα των προσκληθέντων.

– Μας υποχρεώσατε. Και πότε πέφτει η πρεμιέρα, μπας και βρω κάτι ασορτί στην κλίμακα χρωμάτων που χρησιμοποίησε ο Γουές στην ταινία…

Τρίτη 20 Ιουνίου, στο υπέροχο θερινό σινέ ΦΛΟΙΣΒΟΣ (στο πάρκο του Φλοίσβου, πλησίον της Μαρίνας, στο Παλαιό Φάληρο), με ώρα έναρξης στις 21:00. Παρακαλούμε να είστε στην είσοδο τουλάχιστον 30 λεπτά νωρίτερα με τον συνοδό της αρεσκείας σας.

FREE CINEMA, είσαι ένα συνεχές world-changing event!

– Να ευχαριστήσουμε και την εταιρεία Tanweer που διανέμει το φιλμ στους ελληνικούς κινηματογράφους από τις 22 Ιουνίου.

Asteroid City GR poster

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *