ceb8ceadcebbceb5ceb9cf82 cebdceb1 ceb4ceb5ceb9cf82 cf84cebf aquaman cf84cebf cf87ceb1cebcceadcebdcebf ceb2ceb1cf83ceafcebbceb5ceb9

– Ναι; FREE CINEMA εκεί; Παρακαλώ, θα ήθελα να μου πείτε πώς μπορώ να βρω προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Aquaman: Το Χαμένο Βασίλειο» (Aquaman and the Lost Kingdom) του Τζέιμς Γουάν, διότι πέρασα χάρμα με το εντελώς campy στυλ του πρώτου, το 2018.

– Μαντεύετε τι θέλουμε από εσάς για να κερδίσετε τη διπλή πρόσκληση;

– Όχι κάτι με χειμερινή κολύμβηση, σας παρακαλώ!

– Χαλαρώστε! Θα κάνουμε παιχνίδι με μια πανεύκολη ερώτηση, η απάντηση της οποίας μπορεί να εντοπιστεί απλά (και έξυπνα) εντός του FREE CINEMA:

Στην πρώτη ταινία του «Aquaman», υπήρχε μία σαφής αναφορά σε puppet TV series φαντασίας της δεκαετίας του ’60. Ποια ήταν η σειρά;

Α) «Thunderbirds»
Β) «Fireball XL5»
Γ) «Stingray»
Γ) «Supercar»

Θα στείλετε το κλασικό mailάκι συμμετοχής στο freecinemagr@gmail.com, μαζί με την απάντηση και (απαραιτήτως) το ονοματεπώνυμό σας.

– Τίμιο. Και κέρδισα την πρόσκληση;

– Όχι απαραίτητα, διότι… κληρώνει. Θα σας έρθει reply στο mail, που θα λέει αν το όνομά σας θα βρίσκεται στη λίστα των προσκληθέντων.

– Μας υποχρεώσατε. Και πότε πέφτει η πρεμιέρα, μπας και προλάβω να βρω και καμία τρίαινα, για να κάνω επικό entrance;

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, στην τεράστια οθόνη της αίθουσας Sphera των VILLAGE CINEMAS του The Mall (Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι), με ώρα έναρξης στις 20:00. Παρακαλούμε να είστε στην είσοδο τουλάχιστον 45 λεπτά νωρίτερα με τον συνοδό της αρεσκείας σας.

FREE CINEMA, εσύ τα ανατρέπεις όλα!

– Να ευχαριστήσουμε και την εταιρεία Tanweer που διανέμει το φιλμ στους ελληνικούς κινηματογράφους από τις 21 Δεκεμβρίου.

Aquaman The Lost Kingdom GR poster

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *