ceb8ceadcebbceb5ceb9cf82 cebdceb1 ceb4ceb5ceb9cf82 cf84cebf cf86cf89cf82 cf84cebfcf85 ceb4ceb9ceb1ceb2cf8ccebbcebfcf85

– Ναι; FREE CINEMA εκεί; Παρακαλώ, θα ήθελα να μου πείτε πώς μπορώ να βρω προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Το Φως του Διαβόλου» (Prey for the Devil) του Ντάνιελ Σταμ, διότι με κάτι τέτοια θρίλερ τρόμου… δαιμονίζομαι!

– Μαντεύετε τι θέλουμε από εσάς για να κερδίσετε τη διπλή πρόσκληση;

– Εεε… να πάμε με λογαριασμούς ρεύματος σε εξορκιστή;

– Καλέ, που να τρέχετε τώρα; Θα κάνουμε παιχνίδι με μια πανεύκολη ερώτηση που απαιτεί το πλέον ελάχιστο ψάξιμο στο FREE CINEMA:

Ποια από τις παρακάτω ταινίες, των οποίων οι κριτικές υπάρχουν στο site μας, δε σχετίζεται με δαιμονισμούς και εξορκισμούς;

Α) Ο Εξορκισμός της Έμιλυ Ρόουζ

Β) Βατικανό: Απόρρητοι Φάκελοι

Γ) Ξόρκισε το Κακό

Δ) Η Καλόγρια

Ε) Ο Άνθρωπος του Θεού

Θα στείλετε το κλασικό mailάκι συμμετοχής στο freecinemagr@gmail.com, μαζί με την απάντηση που θεωρείτε ότι είναι σωστή και (απαραιτήτως) το ονοματεπώνυμό σας.

– Τίμιο. Και κέρδισα την πρόσκληση;

– Όχι απαραίτητα, διότι… κληρώνει. Θα σας έρθει reply στο mail, που θα λέει αν το όνομά σας θα βρίσκεται στη λίστα των προσκληθέντων.

– Μας υποχρεώσατε. Και πότε πέφτει η πρεμιέρα, να προλάβω να πάρω κι ένα μπουκαλάκι αγιασμό, να ραντίσω την αίθουσα;

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, στα VILLAGE CINEMAS του Athens Metro Mall (Λ. Βουλιαγμένης 276, Άγιος Δημήτριος), με ώρα έναρξης στις 20:30. Παρακαλούμε να είστε στην είσοδο τουλάχιστον μισή ώρα νωρίτερα με τον συνοδό της αρεσκείας σας.

FREE CINEMA, ευλόγησον!

– Να ευχαριστήσουμε και την εταιρεία Tanweer που διανέμει το φιλμ στους ελληνικούς κινηματογράφους από τις 27 Οκτωβρίου.

Prey for the Devil GR poster

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *