ceb8ceadcebbceb5ceb9cf82 cebdceb1 ceb4ceb5ceb9cf82 cf84cebf cebf cebccf80cebf cf86cebfceb2ceaccf84ceb1ceb9

– Ναι; FREE CINEMA εκεί; Παρακαλώ, θα ήθελα να μου πείτε πώς μπορώ να βρω προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Ο Μπο Φοβάται» (Beau Is Afraid), διότι έχω πάθει μεγάλη ζημιά με Άρι Άστερ από τότε που είδα το «Μεσοκαλόκαιρο» στην επική πανελλήνια πρεμιέρα του στο ΞΑΦΝΙΚΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ του 2019!

– Μαντεύετε τι θέλουμε από εσάς για να κερδίσετε τη διπλή πρόσκληση;

– Φοβάμαι να απαντήσω!

– Ηρεμήστε, δεν θα γίνει και της «Διαδοχής» εδώ μέσα! Θα κάνουμε παιχνίδι με μια πανεύκολη ερώτηση που έχει να κάνει με… το αρχείο των άρθρων του FREE CINEMA:

Σε παλαιότερο post του site με τίτλο «Φτιάξε τους πιο σκιαχτικούς φιλμικούς ήρωές σου όπως… ΙΚΕΑ!», απεικονίζεται και ένας/μία από τους χαρακτήρες του «Midsommar» σαν φανταστικό προϊόν της πασίγνωστης σουηδικής εταιρείας. Βρείτε τον/την!

Α) η Ντάνι

Β) ο Κρίστιαν

Γ) ο Πέλε

Δ) ο Μαρκ

Θα στείλετε το κλασικό mailάκι συμμετοχής στο freecinemagr@gmail.com, μαζί με την απάντηση που θεωρείτε ότι είναι σωστή και (απαραιτήτως) το ονοματεπώνυμό σας.

– Τίμιο. Και κέρδισα την πρόσκληση;

– Όχι απαραίτητα, διότι… κληρώνει. Θα σας έρθει reply στο mail, που θα λέει αν το όνομά σας θα βρίσκεται στη λίστα των προσκληθέντων.

– Μας υποχρεώσατε. Και πότε πέφτει η πρεμιέρα, να ετοιμάσω διαχρονικής και lifetime σημασίας εμφάνιση;

Δευτέρα 24 Απριλίου, στον κομψότατο και φιλόξενο κινηματογράφο ΝΙΡΒΑΝΑ (Λ. Αλεξάνδρας 192, στάση μετρό Αμπελόκηποι), με ώρα έναρξης στις 20:00. Παρακαλούμε να είστε στην είσοδο τουλάχιστον τριάντα λεπτά νωρίτερα με τον συνοδό της αρεσκείας σας. Και να υπολογίσετε ότι το φιλμ διαρκεί σχεδόν τρεις ώρες.

FREE CINEMA, σε προτιμάμε… άφοβα!

– Να ευχαριστήσουμε και την εταιρεία Tanweer που διανέμει το φιλμ στους ελληνικούς κινηματογράφους από τις 27 Απριλίου.

Beau Is Afraid GR poster

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *