ceb8ceadcebbceb5ceb9cf82 cebdceb1 ceb4ceb5ceb9cf82 cf84cebf cebf ceb3cf81ceaeceb3cebfcf81cebfcf82 cf84cf83ceaccf81cebbceb9

– Ναι; FREE CINEMA εκεί; Παρακαλώ, θα ήθελα να μου πείτε πώς μπορώ να βρω προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Ο Γρήγορος Τσάρλι» (Fast Charlie) του Φίλιπ Νόις, διότι πολύ μου αρέσουν αυτά τα old-fashioned crime δράματα.

– Μαντεύετε τι θέλουμε από εσάς για να κερδίσετε τη διπλή πρόσκληση;

– Να μην εγκληματίσουμε κιόλας, έτσι;

– Θα τηρηθεί η νομιμότητα! Θα κάνουμε παιχνίδι με μια πανεύκολη ερώτηση που βασίζεται στα στοιχεία συντελεστών του φιλμ:

Ποιος ηθοποιός μας χαρίζει σε τούτη την ταινία την τελευταία ερμηνεία της μεγάλης κινηματογραφικής του καριέρας;

Α) Ράιαν Ο’Νιλ

Β) Τζέιμς Κάαν

Γ) Άλαν Άρκιν

Δ) Πιρς Μπρόσναν

Θα στείλετε το κλασικό mailάκι συμμετοχής στο freecinemagr@gmail.com, μαζί με την απάντηση που θεωρείτε ότι είναι σωστή και (απαραιτήτως) το ονοματεπώνυμό σας.

– Τίμιο. Και κέρδισα την πρόσκληση;

– Όχι απαραίτητα, διότι… κληρώνει. Θα σας έρθει reply στο mail, που θα λέει αν το όνομά σας θα βρίσκεται στη λίστα των προσκληθέντων.

– Μας υποχρεώσατε. Και πότε πέφτει η πρεμιέρα, να ραφτώ καταλλήλως και να μην πέσει κάνα πιστολίδι… μόδας!

Τετάρτη 17 Ιανουαρίου, στον αγαπημένο κινηματογράφο ΑΘΗΝΑΙΟΝ (Β. Σοφίας 124, Αμπελόκηποι), με ώρα έναρξης στις 20:00. Παρακαλούμε να είστε στην είσοδο τουλάχιστον τριάντα λεπτά νωρίτερα με τον συνοδό της αρεσκείας σας.

FREE CINEMA, είσαι ο καλύτερος φίλος της μεγάλης οθόνης!

– Να ευχαριστήσουμε και την εταιρεία Tanweer που διανέμει το φιλμ στους ελληνικούς κινηματογράφους από τις 18 Ιανουαρίου.

Fast Charlie GR poster

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *