ceb8ceadcebbceb5ceb9cf82 cebdceb1 ceb4ceb5ceb9cf82 cf84cebf cebfceb9 cf84cf81ceb5ceb9cf82 cf83cf89cebcceb1cf84cebfcf86cf8dcebbceb1

– Ναι; FREE CINEMA εκεί; Παρακαλώ, θα ήθελα να μου πείτε πώς μπορώ να βρω προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Οι Τρεις Σωματοφύλακες: Ντ’ Αρτανιάν» (Les Trois Mousquetaires: D’Artagnan) του Μαρτάν Μπουρμπουλόν, διότι τρελαίνομαι για ιστορικές περιπέτειες αυτής της περιόδου!

– Μαντεύετε τι θέλουμε από εσάς για να κερδίσετε τη διπλή πρόσκληση;

– Να μονομαχήσουμε σε αγώνα ξιφασκίας κι όποιος ζήσει… πάει σινεμά;

– Καλέ, όχι και εχθροπραξίες! Θα κάνουμε παιχνίδι από εδώ, με μια πανεύκολη trivial ερώτηση από το φιλμικό παρελθόν του genre:

Από πότε έχουμε να δούμε κινηματογραφική μεταφορά του κλασικού έργου του Αλέξανδρου Δουμά «Οι Τρεις Σωματοφύλακες» στο γαλλικό σινεμά;

Α) 1961

Β) 1964

Γ) 1994

Δ) 1973

Θα στείλετε το κλασικό mailάκι συμμετοχής στο freecinemagr@gmail.com, μαζί με την απάντηση που θεωρείτε ότι είναι σωστή και (απαραιτήτως) το ονοματεπώνυμό σας.

– Τίμιο. Και κέρδισα την πρόσκληση;

– Όχι απαραίτητα, διότι… κληρώνει. Θα σας έρθει reply στο mail, που θα λέει αν το όνομά σας θα βρίσκεται στη λίστα των προσκληθέντων.

– Μας υποχρεώσατε. Και πότε πέφτει η πρεμιέρα, να ραφτώ ιπποτικά και να φτιάξει κι ένα επικό συνολάκι η Μιλέιντι που θα με συνοδεύσει;

Τρίτη 18 Απριλίου, στον αγαπημένο κινηματογράφο ΑΘΗΝΑΙΟΝ (Β. Σοφίας 124, Αμπελόκηποι), με ώρα έναρξης στις 20:30. Παρακαλούμε να είστε στην είσοδο τουλάχιστον τριάντα λεπτά νωρίτερα με τον συνοδό της αρεσκείας σας.

FREE CINEMA, είσαι ένα film site για όλους και… με το σπαθί σου!

– Να ευχαριστήσουμε και την εταιρεία Tanweer που διανέμει το φιλμ στους ελληνικούς κινηματογράφους από τις 20 Απριλίου.

Les Trois Mousquetaires DArtagnan GR poster

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *