ceb8ceadcebbceb5ceb9cf82 cebdceb1 ceb4ceb5ceb9cf82 cf84cebf ceb3ceaccebccebfcf82 ceb1cebbceac ceb5cebbcebbceb7cebdceb9cebaceac 3

– Ναι; FREE CINEMA εκεί; Παρακαλώ, θα ήθελα να μου πείτε πώς μπορώ να βρω προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Γάμος αλά Ελληνικά 3» (My Big Fat Greek Wedding 3) της Νία Βαρντάλος, διότι Γκρικ κέφι και κουλέρ λοκάλ χοσπιτάλιτι σε θερινό σινεμά ιζ νάις!

– Μαντεύετε τι θέλουμε από εσάς για να κερδίσετε τη διπλή πρόσκληση;

– Να διαγωνιστούμε στο ποιος θα φτιάξει το καλύτερο τζατζίκι;

– Χμμμ… Όχι. Δεν έχουμε τέτοιες κριτικές γνώσεις! Ας παραμείνουμε στα δικά μας κι ας κάνουμε παιχνίδι με μία πανεύκολη ερώτηση που σχετίζεται με την πλοκή του προηγούμενου φιλμ της σειράς.

Που είχε πραγματοποιηθεί ο πρώτος και… άκυρος γάμος των γονιών της Τούλας, όπως μαθαίναμε στο «Γάμος αλά Ελληνικά 2»;

Α) στα Βλάχικα της Βάρης, το 1946

Β) στη Μύκονο, το 1946

Γ) στο χωριό Άνω Αναγουλίτσα, το 1946

Θα στείλετε το κλασικό mailάκι συμμετοχής στο freecinemagr@gmail.com, μαζί με την απάντηση που θεωρείτε ότι είναι σωστή και (απαραιτήτως) το ονοματεπώνυμό σας.

– Τίμιο. Και κέρδισα την πρόσκληση;

– Όχι απαραίτητα, διότι… κληρώνει. Θα σας έρθει reply στο mail, που θα λέει αν το όνομά σας θα βρίσκεται στη λίστα των προσκληθέντων.

– Μας υποχρεώσατε. Και πότε πέφτει η πρεμιέρα, να ντυθώ γαλανόλευκη;

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου, στο classic και αγαπητό θερινό σινεμά των Αμπελοκήπων, το ΕΛΛΗΝΙΣ CINEMAX (Λ. Κηφισιάς 29), με ώρα έναρξης στις 20:30. Παρακαλούμε να είστε στην είσοδο τουλάχιστον μισή ώρα νωρίτερα με τον συνοδό της αρεσκείας σας.

FREE CINEMA, είσαι και πολύ… ela opa!

– Να ευχαριστήσουμε και την εταιρεία Tanweer που διανέμει το φιλμ στους ελληνικούς κινηματογράφους από τις 14 Σεπτεμβρίου.

MY BIG FAT GREEK WEDDING 3 GR poster

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *