ceb8ceadcebbceb5ceb9cf82 cebdceb1 ceb4ceb5ceb9cf82 cf84ceb7cebd cebaceb1cebbcf8cceb3cf81ceb9ceb1 ceb9ceb9

– Ναι; FREE CINEMA εκεί; Παρακαλώ, θα ήθελα να μου πείτε πώς μπορώ να βρω προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Η Καλόγρια ΙΙ» (The Nun II) του Μάικλ Τσάβες, διότι… όπου ράσο και δαιμονισμός, τρέχω στα σινεμά με τον σταυρό στο χέρι!

– Μαντεύετε τι θέλουμε από εσάς για να κερδίσετε τη διπλή πρόσκληση;

– Όχι κάτι με εξορκιστή, έτσι; Αυτόν θα μας τον φυλάτε για τον ερχόμενο Οκτώβρη…

– Όλα τα μαθαίνετε! Λοιπόν, θα κάνουμε παιχνίδι με μια απλή ερώτηση που σχετίζεται με την πλήρη φιλμογραφία του franchise που δημιούργησε το φιλμ τρόμου «Το Κάλεσμα», το 2013:

Από πόσες ταινίες αποτελείται ΣΥΝΟΛΙΚΑ το «The Conjuring» Universe, συμπεριλαμβάνοντας και την «Καλόγρια ΙΙ»;

Α) 6

Β) 7

Γ) 9

Θα στείλετε το κλασικό mailάκι συμμετοχής στο freecinemagr@gmail.com, μαζί με την απάντηση που θεωρείτε ότι είναι σωστή και (απαραιτήτως) το ονοματεπώνυμό σας.

– Τίμιο. Και κέρδισα την πρόσκληση;

– Όχι απαραίτητα, διότι… κληρώνει. Θα σας έρθει reply στο mail, που θα λέει αν το όνομά σας θα βρίσκεται στη λίστα των προσκληθέντων.

– Μας υποχρεώσατε. Και πότε πέφτει η πρεμιέρα, να βρω και το κατάλληλο επιτραχήλιο;

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, στην τεράστια οθόνη της αίθουσας Sphera των VILLAGE CINEMAS του The Mall (Ανδρέα Παπανδρέου 35, Μαρούσι), με ώρα έναρξης στις 20:00. Παρακαλούμε να είστε στην είσοδο τουλάχιστον 45 λεπτά νωρίτερα με τον συνοδό της αρεσκείας σας.

FREE CINEMA, μας κολάζεις!

– Να ευχαριστήσουμε και την εταιρεία Tanweer που διανέμει το φιλμ στους ελληνικούς κινηματογράφους από τις 7 Σεπτεμβρίου.

THE NUN II GR poster

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *