ceb7 ceb3ceaccf84ceb1 cebaceb1ceb9 cf84cebf cf80cebfcebdcf84ceafcebaceb9 ceadcebdceb1 cf80cf81cf8cceb3cf81ceb1cebccebcceb1 ceb3ceb9

Η γάτα και το ποντίκι: Ένα πρόγραμμα για πολλές γάτες και έξι ποντίκια…


Από την «Γάτα και το Φεγγάρι» του William Butler Yeats, στις γάτες του T.S. Eliot ή της Colette και από εκεί στις ελληνίδες γάτες του Γιώργου Σεφέρη και του Νίκου Καββαδία. Αλλά και από τις δύο γάτες του Gioachino Rossini, στο αγαπημένο μιούζικαλ «Cats» του  Adrew Lloyd Webber, στα τραγούδια του Manuel Rosenthal ή του Αριστοτέλη Κουντούρωφ και της Μαριέλλης Σφακιανάκη, που έχουν ως κεντρικό θέμα την πολύτροπη φύση της γάτας. Στις πολλές γάτες απαντούν τα γοητευτικά, παιγνιώδη κι αγωνιστικά «Έξι τραγούδια για ποντίκια» του Γιώργου Κουρουπού.

«Η γάτα και το ποντίκι: Ένα πρόγραμμα για πολλές γάτες και έξι ποντίκια…» – Συναυλία στην ενότητα Μούσα Ποιητική στο Ίδρυμα Θεοχαράκη, την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου στις 20:30.

 

Συντελεστές

 

Τραγούδι: Άρτεμις Μπόγρη, Χρύσα Μαλιαμάνη, Παύλος Μαρόπουλος

Πιάνο: Δημήτρης Γιάκας

Απαγγελία: Ιουλίτα Ηλιοπούλου

 

Πληροφορίες

 

Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023, 20:30

Εισιτήρια: 20, 15, 10 ευρώ

Προπώληση: thf.liknoss.com

Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών & Μουσικής Β&Μ Θεοχαράκη,  Βασιλίσσης Σοφίας 9 &, Μέρλιν 1, Αθήνα | Οδηγίες Πρόσβασης στο Google Maps

The post «Η γάτα και το ποντίκι: Ένα πρόγραμμα για πολλές γάτες και έξι ποντίκια…» – Συναυλία στο Ίδρυμα Θεοχαράκη first appeared on tetartopress.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *