ceb5cf84ceaecf83ceb9cebf ceb4ceb9ceb5ceb8cebdceadcf82 ceb5cf81ceb3ceb1cf83cf84ceaecf81ceb9cebf cf83ceb2cf8ccebbcf89cebd cf83cf84ceb7

natural farming


Το Κέντρο Φυσικής Καλλιέργειας Έδεσσας διοργανώνει για ακόμα μία χρονιά το ετήσιο διεθνές εργαστήριο σβόλων στο χωριό Αλαγονία στον Ταύγετο από 1 έως και 7 Σεπτεμβρίου.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στο κάλεσμά του:

«Όπως κάθε χρόνο, φέρτε τους σπόρους αν έχετε συλλέξει από φρούτα και δέντρα και ελάτε να φτιάξουμε σβώλους! Οι σβώλοι θα χρησιμοποιηθούν σε διάφορα μέρη της Ελλάδας για δημιουργία φυσικών αγροκτημάτων και αναδάσωση σύμφωνα με τη μέθοδο της φυσικής καλλιέργειας.

Πληροφορίες

Το εργαστήριο ξεκινάει κάθε μέρα στις 9:30 πμ.

Παρακαλούνται όσοι θέλουν να βοηθήσουν για την προετοιμασία του εργαστηρίου να προσέλθουν 1-2 μέρες νωρίτερα.

Θα υπάρχει τροφή για όλους τους εθελοντές με βιολογικά και φυσικά προϊόντα και θα υπάρχει και camping όπου μπορούν να μείνουν όσοι επιθυμούν.

Οι συμμετέχοντες θα εκπαιδευτούν με τον καλύτερο τρόπο για παρασκευή σβόλων για την υλοποίηση χλωρών λιπάνσεων, τη δημιουργία φυσικών αγροκτημάτων και αναδασώσεις.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και όσον αφορά το camping μόνο μπορείτε να δώσετε ένα συμβολικό ποσό για τις εγκαταστάσεις.

Εγγραφή με μήνυμα στο μέσεντζερ του κέντρου με το όνομά σας και τις μέρες που σχεδιάζετε να προσέλθετε καθώς και για τυχόν διαμονή σας στο camping. Παράκληση για έγκαιρη ενημέρωση σε περίπτωση ακύρωσης.

Καλούς σβώλους και καλές σπορές να έχουμε!

The post Ετήσιο Διεθνές Εργαστήριο Σβόλων στην Αλαγονία Μεσσηνίας first appeared on tetartopress.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *