ceb5cebacf83cf84cf81ceb1cf84ceb5ceafceb1 ceb5cebdceb7cebcceadcf81cf89cf83ceb7cf82 cf80cebfcebbceb9cf84ceb9cebacf8ecebd cebacebfcebc

ΜΕΡΑ25 Βουλή συνάντηση 09 2022

Εκπρόσωποι από τις 3 οργανώσεις της Κοινωνίας των Πολιτών που είναι εκπρόσωποι της International Campaign to Abolish Nuclear Weapons (ICAN – Peace Nobel Prize 2017) στην Ελλάδα, είχαν διαδοχικές συναντήσεις με εκπροσώπους πολιτικών κομμάτων και φορέων.

Οι τρεις οργανώσεις,  Κόσμος Χωρίς Πολέμους και Βία, «Διεθνείς Ιατροί για την Πρόληψη του Πυρηνικού Πολέμου (IPPNW – Νόμπελ Ειρήνης 1985)» και «Φίλοι της Φύσης» (Naturefriends Greece) οργανώνουν εκστρατεία ενημέρωσης πολιτικών κομμάτων και φορέων για τη Συνθήκη Απαγόρευσης των Πυρηνικών Όπλων και των Πυρηνικών Εργοστασίων.

Οι εκπρόσωποι των οργανώσεων Νίκος Στεργίου (Πρόεδρος Δ.Σ. Κ.Χ.Π.Β.), Μαρία Σωτηροπούλου (γιατρός συγγραφέας, Πρόεδρος του Ελληνικού κλάδου της IPPNW) και Κώστας Φωτεινάκης (Πρόεδρος Ελληνικό Δίκτυο «ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ»/Naturefriends Greece) πραγματοποίησαν συναντήσεις α)  στα γραφεία του κόμματος ΜέΡΑ25 στην Βουλή των Ελλήνων (29 Σεπτεμβρίου 2022) και β) με τηλεδιάσκεψη με το κόμμα “ΠΡΑΣΙΝΟΙ” (30 Σεπτεμβρίου 2022).

Στόχος των συναντήσεων ήταν η ενημέρωση από μέρους των οργανώσεων για τις τρέχουσες εξελίξεις στα θέματα της Συνθήκης Απαγόρευσης των Πυρηνικών Όπλων (ΣΑΠΟ – TPNW) και της Πυρηνικής Ενέργειας και παράλληλα, η ενημέρωση από μέρους των εκπροσώπων των κομμάτων και φορέων, των θέσεων ως παράταξη/Κ.Ο. για τα παραπάνω δύο θέματα. (ΣΑΠΟ/TPNW – Πυρηνική Ενέργεια).

Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες από τις δύο συναντήσεις:  ΕΔΩ ΕΔΩ.

ICAN PARTNERS 1

Το άρθρο Εκστρατεία ενημέρωσης πολιτικών κομμάτων και φορέων για τη Συνθήκη Απαγόρευσης των Πυρηνικών Όπλων εμφανίστηκε πρώτα στο Nature Friends.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *