ceb5cebaceb4ceaecebbcf89cf83ceb7 ceb5cebbcebbceb7cebdceb9cebaceaecf82 cf86cf89cf84cebfceb3cf81ceb1cf86ceb9cebaceaecf82 ceb5cf84ceb1

Στα πλαίσια του εορτασμού των 70 χρόνων από την ίδρυση της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρίας (ΕΦΕ) θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Απριλίου και ώρα 19:0 δίωρη επετειακή εκδήλωση στην αίθουσα εκδηλώσεων της Photovision: Θα περιλαμβάνεται ομιλία του προέδρου της ΕΦΕ και παρουσίαση -προβολή των σημαντικότερων δραστηριοτήτων της, παρουσίαση του επετειακού λευκώματος των 70 χρόνων και απονομή των βραβείων του διεθνούς επετειακού διαγωνισμού για τα 70 χρόνια της ΕΦΕ «2ND ELITE HPS ANNIVERSARY PHOTO SALON GREECE» παρουσία των προέδρων της FIAP Ricardo Bussi, της GPU Μανόλη Μετζάκη και αντιπροσώπων από τις ενώσεις PSA και ISF. Ακόμη θα μιλήσει ο πρόεδρος της FIAP (Fédération Internationale de l’ Art Photographique) κος Ricardo Bussi και θα επιδοθούν οι τιμητικοί τίτλοι FIAP 2021 σε Έλληνες φωτογράφους -με βάση τις διακρίσεις τους σε διεθνείς διαγωνισμούς- από τον πρόεδρο κο Ricardo Bussi.

IAAP Gold Medal TIN SANG CHAN Canada Kit and RedΠαράλληλα η ΕΦΕ συμμετέχει στην Photovision 2022, (8-10 Απριλίου) με δικό της περίπτερο και έκθεση φωτογραφίας’με τίτλο “70 χρόνια ΕΦΕ” με τις φωτογραφίες από το επετειακό λεύκωμα για τα 70 χρόνια από την ίδρυση, το οποίο περιλαμβάνει επιλεγμένα έργα των σύγχρονων φωτογράφων μελών της καθώς και επιλεγμένα έργα από το ιστορικό της αρχείο.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας για τον Covid-19.
PSA Gold Medal ajar setiadi Indonesia crying on her
Η Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία (ΕΦΕ) είναι μη κερδοσκοπικός Οργανισμός, το πρώτο ερασιτεχνικό φωτογραφικό σωματείο της χώρας μας με ιστορία και συνεχή παρουσία στον χώρο της φωτογραφίας τα τελευταία 70 χρόνια.
Μέλη της διατέλεσαν οι σπουδαίοι Έλληνες φωτογράφοι: Σπύρος Μελετζής, Κώστας Μπαλάφας, Βούλα Παπαϊωάννου, Δημήτρης Τλούπας, Δημήτρης Χαρισιάδης, Νίκος Στουρνάρας, Χρήστος Τσέλιος και πληθώρα άλλων αξιόλογων φωτογράφων.
Η Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία (ΕΦΕ) είναι ενεργό μέλος από το 1954 της FIAP Διεθνούς Ομοσπονδίας Φωτογραφικής Τέχνης (Fédération Internationale de l’ Art Photographique, F.I.A.P.) αποτελεί Official FIAP Photo Exbitition Center, και μοναδικός εκπρόσωπος της χώρας μας στον αναγνωρισμένο από την UNESCO διεθνή αυτό Οργανισμό, καθώς και ιδρυτικό μέλος του Διεθνούς Οργανισμού Φωτογραφικών Φεστιβάλ (Photo Festival Union) από το 1995. Επίσης η ΕΦΕ διατηρεί στενές σχέσεις με πολλές εθνικές φωτογραφικές Ομοσπονδίες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία – ΕΦΕ
Πόντου 12, Ιλίσια, Αθήνα Τηλ. 210 8228131 info@efe.com.gr www.efe.com.gr
Facebook https://www.facebook.com/HellenicPhotographicSociety
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΦΕ: Σπύρο Παπαδάτο spyros.papadatos@efe.com.gr papadatos.s@gmail.com ή στο +30 6948 660954
PSA Gold Medal Charalampos kosmidis Greece Cyclist in the woods

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *