ceb4ceb7cebccebfcf84ceb9cebaceadcf82 cf80ceb5cf81ceb9cf86ceb5cf81ceb5ceb9ceb1cebaceadcf82 ceb5cebacebbcebfceb3ceadcf82 ceb7 cebcceb5
SEPPO ΦΤΦ

Το Ελληνικό Δίκτυο ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ έχει θέσει ψηλά στον προγραμματισμό του τη μείωση και την οικολογική, κοινωνικά δίκαιη διαχείριση των Αστικών Στερεών Αποβλήτων/ ΑΣΑ.

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης, της ευαισθητοποίησης, της διεκδίκησης, της ανάδειξης καλών πρακτικών αλλά και του συντονισμού πολιτών και κινημάτων οι ΦτΦ:

ligotera apovlita
  • Έχουν δημιουργήσει ένα ειδικό blog με θέμα “Λιγότερα απόβλητα – Καλύτερη Ζωή” [ΕΔΩ]
  • Έχουν πραγματοποιήσει ημερίδες, εκδόσεις για ειδικά θέμα και έχουν ελεύθερα σε χρήση διάφορα υλικά [ΕΔΩ]
  • Προγραμματίζουν δράσεις στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Μείωσης Αποβλήτων (EWWR 2023), 18 – 26 Νοεμβρίου 2023.

Από τις πηγές πληροφόρησης τις οποίες έχουμε ελάχιστοι Δημοτικοί και Περιφερειακοί Συνδυασμοί εν όψει των εκλογών για την αυτοδιοίκηση, 8 και 15 Οκτωβρίου 2023, έχουν επεξεργασμένα προγράμματα για τη μείωση και τη διαχείριση των ΑΣΑ. Τα περισσότερα περιέχουν αοριστίες και είναι ευχολόγια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μεγαλύτερες Περιφερεικές Παρατάξεις και βάσιμα διεκδικητές της Περιφέρειας Αττικής δεν απάντησαν σε συγκεκριμένα ερωτήματα που έθεσε για τη Διαχείριση των ΑΣΑ το ΔΥΤΙΚΌ ΜΕΤΩΠΟ. Διάβαζε “Σε ποιους δεν αρέσει ο διάλογος για τη διαχείριση των απορριμμάτων της Αττικής; [μια απάντηση που δεν δώθηκε από τις μεγάλες παρατάξεις της Περιφέρειας]” [ΕΔΩ].

Ανεξαρτήτως δημοτικών και περιφερειακών παρατάξεων οι ΦτΦ παρουσιάζουν ορισμένα από τα υλικά τους για την ενημέρωση των πολιτών.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ
LOGO
1

ΦΥΛΛΑΔΙΟ

NFGR 20.11.2017 page 001

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΜΕΛΑΝΟΔΟΧΕΙΩΝ2
RECYCLE
image 1
ΜΕΙΩΣΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΜΕΙΩΣΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ 00002
ΜΕΙΩΣΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΜΕΙΩΣΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ 00001

ΦΥΛΛΑΔΙΟ

Το άρθρο Δημοτικές & Περιφερειακές εκλογές | Η Μείωση – η Διαχείριση των Αστικών Αποβλήτων και οι ΦτΦ εμφανίστηκε πρώτα στο Nature Friends.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *