ceb1cebdcf84ceb9cf83cf8ecebcceb1cf84ceb1 live cf83cf84cebf ceb3ceb5cf89cf80cebfcebdceb9cebacf8c ceb3ceb9ceb1 cebfceb9cebacebf

«Αντισώματα» live στο Γεωπονικό


Συναυλία των «Αντισωμάτων» με μουσικές του δρόμου για τη «Διατάραξη του καθημερινού φόβου» στο γεωπονικό πανεπιστήμιο Αθηνών το Σάββατο 13 Μαΐου.

Μια συλλογική συναυλία που το “εγώ” συναντά το “εμείς”, με Καταχνιά, Panx Romana, Apathy, Αδικαιολογήτως Απών, Marionnetes και Αλλοίωση.

Μια ιδιαίτερη συναυλία, με 6 μπάντες από 4 πόλεις και μουσικούς από 15-69 ετών να συνθέτουν μια μουσική αγκαλιά που αγαπά τη διαφορετικότητα, την αλληλεγγύη και συμπαραστέκεται με όλη της την δύναμη σε ανθρώπους που δοκιμάζονται.

«Αλληλεγγύη Παντός Καιρού για να μη γίνει η απώλεια συνήθειά μας. Αυτή τη φορά ενισχύουμε οικονομικά το Δίκτυο Αλληλεγγύης Κοινωνικών Ιατρείων & Ιατρικών Εξόδων».

«Όταν τα τανκς σας θα έχουν σκουριάσει, τα τραγούδια μας θα ζουν ακόμα».

 

Πληροφορίες

 

Σάββατο 13 Μαΐου

Ώρα Έναρξης: 20:30

Γεωπονικό πανεπιστήμιο Αθηνών | Οδηγίες πρόσβασης μέσω Google map

Είσοδος Ελεύθερη

Τα Αντισώματα” δημιουργήθηκαν το 2014 και είναι μια πρωτοβουλία μουσικών που στο μέτρο του δυνατού προσπαθούν να συμβάλουν στην ενίσχυση ευπαθών ομάδων, που πλήττονται άμεσα από τη δύσκολη κατάσταση την οποία βιώνουμε σαν κοινωνία και σαν άτομα.

facebook | instagram | www.antisomata.org

Το Δίκτυο Αλληλεγγύης Κοινωνικών Ιατρείων είναι ένα αυτοοργανωμένο εγχείρημα που αποτελείται από τα Κοινωνικά ιατρεία Εξαρχείων, Νέας Σμύρνης, Ιλίου και Αγίου Νεκταρίου Βόλου.

Το Δίκτυο Αλληλεγγύης Κοινωνικών Ιατρείων παρέχει δωρεάν υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας Υγείας και Ψυχικής Υγείας, με σεβασμό στον άνθρωπο και την οδύνη του, χωρίς διακρίσεις που μπορεί να προκύπτουν από την καταγωγή, το φύλο ή οποιοδήποτε άλλο χαρακτηριστικό και οδηγούν συνήθως στον αποκλεισμό διάφορων κοινωνικών ομάδων.

Αντιπαραβάλει στην πράξη ένα διαφορετικό χώρο και τρόπο οργάνωσης της υγείας στη βάση όχι της φιλανθρωπίας, αλλά της κοινωνικής αλληλεγγύης, ενάντια στην εμπορευματοποίηση της υγείας, ενάντια σε ιδιωτικά συμφέροντα, ενάντια σε ιεραρχίες και την αυθεντία των “ειδικών”.

Live στο γεωπονικό πανεπιστήμιο 13 Μαΐου για την οικονομική ενίσχυση δικτύου αλληλεγγύης κοινωνικών ιατρείων και ιατρικών εξόδων.

facebook event

The post «Αντισώματα» live στο Γεωπονικό για οικονομική ενίσχυση ιατρικών εξόδων first appeared on tetartopress.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *