ceb1cebdcebfceb9cf87cf84cf8ccf82 ceb4ceb9ceb1ceb3cf89cebdceb9cf83cebccf8ccf82 cf86cf89cf84cebfceb3cf81ceb1cf86ceafceb1cf82 str

Η ομάδα Greek Instagramers Events προσκαλεί τους φωτογράφους κάθε επιπέδου (επαγγελματίες ή μη) να στείλουν φωτογραφίες στον ανοιχτό διαγωνισμό με θέμα “STREET TALES”. Οι νικητές θα συμμετέχουν επώνυμα σε ομαδική έκθεση φωτογραφίας που θα παρουσιαστεί στην ΙMAGE+TECH & PHOTOVISION 2024, την μεγαλύτερη έκθεση για την φωτογραφία και τις εφαρμογές της και θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως 7 Απριλίου 2024 στο εκθεσιακό κέντρο Κλειστό Π. Φαλήρου (πρώην Tae Kwon Do).

Η συμμετοχή στον διαγωνισμό και την έκθεση φωτογραφίας είναι δωρεάν, με προθεσμία υποβολής την Πέμπτη 14/3.
Οδηγίες & όρους συμμετοχής θα βρείτε στο link: tinyurl.com/gre-stt
Οι επιμελητές της έκθεσης και δημιουργοί της ομάδας Greek Instagramers Events Γιώργος Βέργαδος και Έλλη Αγιαννίδη δηλώνουν:
«Είναι μεγάλη μας χαρά που η ομάδα μας συμμετέχει για 4η χρονιά στον αγαπημένο φωτογραφικό θεσμό της PHOTOVISION & IMAGE+TECH expo. Είμαστε σίγουροι πως η έκθεση θα αποτελέσει και φέτος σημείο αναφοράς για τον κλάδο της φωτογραφίας και της τεχνολογίας, προσφέροντας στους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία γεμάτη με καινοτόμες και δημιουργικές προτάσεις.
Όσον αφορά τον διαγωνισμό φωτογραφίας που διοργανώνουμε αναζητούμε ενδιαφέρουσες συνθέσεις με δημιουργική προσέγγιση, με πρωταγωνιστή τον ανθρώπινο παράγοντα, τις σχέσεις μεταξύ ανθρώπων στον δημόσιο χώρο, στιγμές αναπάντεχης ομορφιάς ή δραματικής αλλαγής. Εικόνες που αιχμαλωτίζουν το πνεύμα της στιγμής και μεταδίδουν μια ιστορία. Το κλειδί στην φωτογραφία δρόμου είναι η παρατήρηση, η ευαισθησία στις λεπτομέρειες και η ικανότητα αντίληψης της ομορφιάς και της αυθεντικότητας σε καθημερινές καταστάσεις.
Η φωτογραφία δρόμου έχει μεγάλο εύρος. Είναι μια μορφή φωτογραφίας που αποτυπώνει την καθημερινή ζωή στους δρόμους, με στόχο την αυθόρμητη και ειλικρινή καταγραφή στιγμών, συχνά με άγνωστους ως πρωταγωνιστές, δημιουργώντας μια αφήγηση για την κοινωνία και τον κόσμο γύρω μας. Δώστε έμφαση στην οπτική αφήγηση. Πειραματιστείτε με κάδρα, γωνίες, γραμμές, φωτισμό, για να δημιουργήσετε δυναμικές και ενδιαφέρουσες εικόνες. Να θυμάστε ότι φωτογραφίζετε ανθρώπους. Σεβαστείτε την ιδιωτικότητά τους και αποφύγετε λήψεις που θίγουν ή εκθέτουν. Εμπνευστείτε από μεγάλους φωτογράφους δρόμου όπως οι: Henri Cartier-Bresson, Joel Meyerowitz, Robert Doisneau, Alex Webb, Elliott Erwitt»

Διοργάνωση: Greek Instagramers Events
Πρόσκληση για Ομαδική έκθεση φωτογραφίας στην ΙMAGE+TECH & PHOTOVISION 2024
Προθεσμία υποβολής:14/3/2024, ώρα 23:59

Οι “Greek Instagramers Events”, ιδρύθηκαν το 2013 από τον Γιώργο Βέργαδο (www.vergados.gr) και την Έλλη Αγιαννίδη (www.elliagiannidi.com), με αφετηρία το κοινωνικό δίκτυο Instagram. Είναι ανοιχτή φωτογραφική & Social Media κοινότητα με ερασιτέχνες & επαγγελματίες φωτογράφους από όλη την Ελλάδα, Content Creators, travel bloggers και μέλη κοινωνικών δικτύων. Στο ιστορικό των δράσεων τους περιλαμβάνονται πολυάριθμα και πρωτότυπα φωτογραφικά Projects που προσφέρουν δημιουργικές εμπειρίες στους φίλους της φωτογραφίας και των Social Media, πολλά από τα οποία πραγματοποιούνται σε συνεργασία με Δήμους, Πολιτιστικούς οργανισμούς και φορείς διοργάνωσης Διεθνών Εκθέσεων. Το 2019 έλαβαν Χάλκινο Βραβείο στα Greek Tourism Awards (Project #My_Andros, κατηγορία Content Marketing Strategy), ως αποτέλεσμα των φωτογραφικών τους δράσεων που αναδεικνύουν διεθνώς Ελληνικούς ταξιδιωτικούς προορισμούς μέσα από την τέχνη της φωτογραφίας και τα Social Media.

Ενημέρωση για όλες τις δράσεις της ομάδας Greek Instagramers Events:
Site: www.grevents.gr, Facebook: grevents.gr, Instagram: @gr_events, TikTok: @gr_events Twitter: @egrevents, Hashtag: #GR_Events, Mail: egrevents@gmail.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *