ceb1cebdceb1ceb2cebfcebbceae cf84ceb7cf82 cf83cf85cebdceb1cf85cebbceafceb1cf82 cf84cebfcf85 cf86cebfceafceb2cebfcf85 ceb4cebbceb7ceb2

Φοίβος Δεληβοριάς


Η συναυλία του Φοίβου Δεληβοριά που αναβλήθηκε το Σάββατο 10 Ιουνίου λόγω της καταιγίδας στη Θεσσαλονίκη και μεταφέρθηκε για σήμερα 15 Ιουνίου αναβάλλεται εκ νέου για τις 22 Ιουνίου, λόγω πένθους και σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την εγκληματική πολιτική -διεθνή και εγχώρια- που οδήγησε στο χθεσινό αδιανόητο ναυάγιο στην Πύλο.

Το «εθνικό πένθος» δεν μπορεί να ικανοποιήσει την απελπισία και τη συντριβή που νιώθουμε- ούτε την τρομακτική μας βεβαιότητα πως αν δεν αλλάξει κάτι σύντομα, η τραγωδία αυτή δεν θα είναι η τελευταία.

Τα εισιτήρια ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία.

Σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης στη νέα ημερομηνία παρακαλώ στείλετε mail savvaskazandb@gmail.com  μέχρι 16/4 ώρα 14.00 προκειμένου να ενημερωθείτε για τη διαδικασία επιστροφής χρημάτων.

Την  Πέμπτη 22 Ιουνίου ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του εμφανίζονται στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών

Με τη «φωτεινή δέσμη» Νεφέλη Φασούλη,  το γενναίο πλήρωμα των φίλων (Σωτήρης Ντούβας, Κωστής Χριστοδούλου, Κώστας Παντέλης, Yoel Soto) και με την εκλεκτή συμμετοχή του παραγωγού της «Καλλιθέας» Χρήστου Λαϊνά, έρχονται από το παράλληλο σύμπαν της πραγματικότητας στο (συναυλιακός χώρος) για να βρουν ό,τι δεν φαίνεται, ό,τι ήταν πάντα δίπλα μας, ό,τι δε σταμάτησε ποτέ.

Μια μουσική παράσταση βασισμένη σε όλη την τραγουδοποιία του Φοίβου από τα 16 του έως σήμερα, με ηλεκτρισμό και συγκίνηση, με τον αρχαίο θησαυρό στο σεντούκι και τον καθρέφτη σπασμένο διά παντός.

 

Πληροφορίες

 

Πέμπτη 22 Ιουνίου στις 20:30

Τιμή Εισιτηρίων: προπώληση 15 ευρώ | ταμείο 18 ευρώ

Φυσικά σημεία προπώλησης: Σάρωθρον (Λαδάδικα), Διώροφον (Καλαμαριά), Ηλιοτρόπιο (Πλ.Ναυαρίνου),Ταμείο Μονής Λαζαριστών, Public, Media Markt, Nova, My Market

Μονή Λαζαριστών, Κολοκοτρώνη 25 – 27, Σταυρούπολη Θεσσαλονίκη | Οδηγίες πρόσβασης μέσω Google map
Διοργάνωση – Παραγωγή:  kazandB & Prospero

The post Αναβολή της συναυλίας του Φοίβου Δληβοριά για 22/6 στη Μονή Λαζαριστών first appeared on tetartopress.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *