ceb1ceb3cf81ceafcebdceb9cebf cebf cebaceb1cf81ceb1ceb3cebaceb9cf8cceb6ceb7cf82 cf86cf8dcebbceb1cebaceb1cf82 cf84cf89cebd cf80cf81

30years natura poster ΜΔ12 1


Η Μονάδα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Μεσολογγίου και Προστατευόμενων Περιοχών Δυτικής Στερεάς Ελλάδας του ΟΦΥΠΕΚΑ, στα πλαίσια εορτασμού των 30 χρόνων από τη δημιουργία του Δικτύου Natura 2000, έχει την χαρά να σας προσκαλέσει σε ανοιχτή παράσταση Καραγκιόζη του Θεάτρου Σκιών Χρήστος Πατρινός με τίτλο «Ο Καραγκιόζης φύλακας των Προστατευόμενων Περιοχών».

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Μαΐου 2022 και ώρα 20:30 στο αίθριο της Δημοτικής  Βιβλιοθήκης Παπαστράτου στο Αγρίνιο.

Η εκδήλωση θα είναι μία από τις τριάντα εκδηλώσεις που διοργανώνονται σε όλη την Ελλάδα από τον Οργανισμό Φυσικού Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής (ΟΦΥΠΕΚΑ) και τις κατά τόπους Μονάδες Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών για τον εορτασμό των 30 χρόνων των Δικτύου Natura 2000, αλλά και της Ευρωπαϊκής Ημέρας Natura 2000 που έχει καθιερωθεί να γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 21 Μαΐου.

Πριν την παράσταση θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για τις περιοχές Natura 2000 στα πλαίσια χωρικής αρμοδιότητας της Μονάδας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Μεσολογγίου και Προστατευόμενων Περιοχών Δυτικής Στερεάς Ελλάδας.

Στο τέλος της παράστασης θα διανεμηθεί δωρεάν στους συνοδούς των μικρών φίλων το Λεύκωμα «Εχινάδες νήσοι από το μύθο στην πραγματικότητα» που εκδόθηκε από την Μονάδα Διαχείρισης με χρηματοδότηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ιόνια Νησιά.

Πληροφορίες

Σάββατο 21 Μαΐου στις 20:30

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Λόγω περιορισμένης χωρητικότητας θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Αίθριο Δημοτικής  Βιβλιοθήκης Παπαστράτου, Τέρμα Παπαστράτου Α, Κώστα Βάρναλη, Αγρίνιο | Οδηγίες πρόσβασης μέσω Google map

The post Αγρίνιο: «Ο Καραγκιόζης φύλακας των Προστατευόμενων Περιοχών» στην Παπαστράτειο Δημοτική Βιβλιοθήκη first appeared on Τέταρτο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *