ceb1ceafceb3ceb9cebf ceb1cf80cf8ccf88ceb5 cf84cf81cf8ecebcceb5 cf83cf84ceb7cf82 ceb9cebfcebaceaccf83cf84ceb7cf82 cf83cf84cebf ceb8cead

Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης


Η θεατρική παράσταση «Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης» από την καλλιτεχνική ομάδα του κάμπου «Παράξενοι ταξιδιώτες», έρχεται στο Αίγιο, την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023 στο θέατρο «Γεώργιος Παππάς». Η παράσταση ανεβαίνει με την στήριξη  του τμήματος Πολιτισμού της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Η κωμωδία «Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης» του Άκη Δήμου σε σκηνοθεσία του Παντελή Μήτρου, δίνει ραντεβού με τους θεατές του Αιγίου, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Στον ρόλο της Ιοκάστης ο σκηνοθέτης Παντελής Μήτρου επιλέγει τον ερασιτέχνη ηθοποιό τον Θοδωρή Δημόγλου.

Στο σπίτι της οικογένειας Παπαδάμου, ένα αστικό οροφοδιαμέρισμα του πέμπτου ορόφου, δεν συμβαίνει τίποτα ασυνήθιστο. Ο ερχομός του γιου από το εξωτερικό είναι απλά η αφορμή για ένα οικογενειακό δείπνο, ένα απόγευμα Δευτέρας.

Ένα δείπνο που θα κρατήσει μέχρι τα ξημερώματα της Τρίτης και θα διαδραματιστεί σε οκτώ σκηνές στο έργο του Άκη Δήμου «Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης». Μια οικογενειακή συνάντηση, ένας υποτιθέμενος φόνος και ένα φάντασμα είναι η πρώτη ύλη της κωμωδίας.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Ιοκάστη Παπαδάμου: Θοδωρής Δημόγλου, Ρωμύλος Παπαδάμος, ο (νεκρός) σύζυγός της: Θοδωρής Τσαγρής, Κάτια Παπαδάμου, η κόρη τους: Μαρία Κορίζη και  Στέφανος Παπαδάμος, ο γιος τους: Δημήτρης Τράπαλης.

The post Αίγιο: Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης στο θέατρο Γεώργιος Παππάς first appeared on tetartopress.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *