ceadcebdceb1 cebcceb5ceb3ceaccebbcebf cebccebfcf85cf83ceb9cebacf8c event cf80cebbceb1ceb9cf83ceb9cf8ecebdceb5ceb9 cf84cebf 1cebf open cf80

MARIZA RIZOU 1080x1080 insta postv2


Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών και το Αθλητικό Σωματείο Cape Drepano, σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, υπό την αιγίδα του Δήμου Πατρέων, φέρνουν το 1ο Open Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Formula Kite, KITEFOIL & TT:R by Coffee Island στo Cape Depano (Παραλία Φάρος, Δρέπανο Αχαΐας), 1-4 Σεπτεμβρίου.

Καθημερινά η μέρα θα ξεκινάει με την προετοιμασία των αθλητών, ενώ στις 12:00 το μεσημέρι θα γίνεται η έναρξη των ιστιοδρομιών η οποία θα πλαισιώνεται από Side Events για όλες τις ηλικίες, συναυλίες και beach parties δίπλα στο κύμα.

Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου στις 6:30 το απόγευμα, οι Burger Project, έρχονται να μας συναρπάσουν με τη θεατρικότητα, την ενέργεια, τη μουσική δεξιοτεχνία και το χιούμορ τους, με μεταμφιέσεις και ρεπερτόριο από Johnny Cash και Τσιτσάνη μέχρι Alice Cooper και Ρένα Βλαχοπούλου. Tην ίδια ημέρα στις 8:30 μ.μ. θα την παραδώσουν για ένα ανεπανάληπτο Sunset Party σε ένα από τα πιο αγαπημένα pop–rock συγκροτήματα τους Onirama, που θα ξεσηκώσουν το κοινό με την απίθανη ενέργειά τους.

Το Σάββατο, η διασκέδαση θα ξεκινήσει από τις 11 το πρωί με ένα All Day Βeach Party με Djs απ΄ όλη την Ελλάδα: Mr Panos & Jovolos, ANDY’s, Heavy Pins, Nikos Diamantopoulos, και η βραδιά θα κορυφωθεί με την Ms Lefki και τον Cj Jeff που θα οδηγήσουν το party έως αργά τη νύχτα.

Το 1ο Open Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Formula Kite, KITEFOIL & TT:R, by Coffee Island, θα κορυφωθεί με τους μεγάλους τελικούς και τις απονομές την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου. Στις 7 το απόγευμα της Κυριακής,  η διοργάνωση θα ρίξει αυλαία  με τη Μαρίζα Ρίζου, που θα βρεθεί κοντά μας μαζί με την υπέροχη μπάντα της για  μία μαγευτική συναυλία δίπλα στο κύμα με φόντο το ηλιοβασίλεμα.

Η είσοδος στο 1ο Open Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Formula Kite,και στις συναυλίες Powered by Bacardi, είναι δωρεάν

The post Ένα μεγάλο μουσικό event πλαισιώνει το 1ο Open Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Formula Kite first appeared on tetartopress.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *