cf86cf8dcf83ceb7 cebaceb1ceb9 cf80ceb5cf81ceb9ceb2ceaccebbcebbcebfcebd ceadcebaceb8ceb5cf83ceb7 cf86cf89cf84cebfceb3cf81

ekthesi Athens Photo World


Το Athens Photo World οργανώνει κάθε χρόνο μια σειρά υπαίθριων εκθέσεων με στόχο την άμεση επαφή του κοινού με τη σύγχρονη φωτοειδησεογραφία, το φωτορεπορτάζ. Εντυπωσιακές φωτογραφίες σπουδαίων Ελλήνων και ξένων φωτογράφων, με θέματα όπως η παγκόσμια καθημερινότητα και ο αθλητισμός, εκτίθενται κάθε καλοκαίρι σε κεντρικά, πολυσύχναστα σημεία της πόλης.

Φέτος, παρουσιάζονται έργα με θέμα «Φύση και Περιβάλλον», όπως αποτυπώθηκαν μέσα από τη ματιά του αείμνηστου Γιάννη Μπεχράκη και τριάντα τριών ακόμη φωτογράφων του πρακτορείου Reuters: Άλκης Κωνσταντινίδης, Στέλιος Μισίνα, Umit Bektas, Antonio Bronic, Rodolfo Buhrer, Amir Cohen, Amit Dave,  Nacho Doce, Anushree Fadnavis, Jose Luis Gonzalez, David Gray, Hannibal Hanschke, Yves Herman, Danish Ismail, Lucas Jackson, Sigtryggur Johannsson, Chris Keane, Clodagh Kilcoyne, Dan Koeck, Alexey Malgavko, Rafael Marchante, Hannah McKay, David Mercado, Monicah Mwangi, Ilya Naymushin, Lisi Niesner, Mohamed Nureldin, Baz Ratner, Pascal Rossignol, Maxim Shemetov, Borja Suarez, Ann Wang και Arnd Wiegmann.

Σκοπός της έκθεσης είναι η ανάδειξη της ομορφιάς του πλανήτη αλλά και ο προβληματισμός σχετικά με την επίδραση της ανθρώπινης δραστηριότητας πάνω σε αυτόν.

Η επιμέλεια έγινε από τον Άλκη Κωνσταντινίδη, Reuters Chief Photographer για την Ελλάδα και την Κύπρο και τον Θανάση Σταυράκη, Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Athens Photo World.

Πληροφορίες

Ημερομηνίες & Ώρες: 01 Σεπτεμβρίου – 30 Σεπτεμβρίου 2022 στις 06:00

Περίμετρος του ΚΠΙΣΝ | Οδηγίες Πρόσβασης στο Google Maps

Ελεύθερη είσοδος

The post «Φύση και Περιβάλλον» – Έκθεση Φωτογράφων του πρακτορείου Reuters στο ΚΠΙΣΝ first appeared on tetartopress.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *