cf80cf86cf80cebf cf83cf85cebccebcceb5cf84ceadcf87cebfcf85cebcceb5 cf83cf84ceb7cebd cf80ceb1ceb3cebacf8ccf83cebcceb9ceb1 ceb4ceb9ceb1

Ban Live Exports


Ανακοίνωση – Κάλεσμα της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας (Π.Φ.Π.Ο) για συμμετοχή στην Παγκόσμια Διαδικτυακή Διαδήλωση τη Δευτέρα 14 Ιουνίου Ban Live Exports / Τέλος τώρα στο μαρτύριο διασυνοριακών μεταφορών ζωντανών ζώων. Μια διαμαρτυρία για τα δεκάδες εκατομμύρια θύματα που βασανίζονται και πεθαίνουν κάθε χρόνο σε μακροχρόνιες μεταφορές με άθλιες συνθήκες. Για τα Ζώα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στις 14 Ιουνίου του 2015, 13.000 πρόβατα έχασαν τη ζωή τους από αφυδάτωση, ασιτία, εξάντληση – καταφανώς κακοποίηση– μέσα στο φορτηγό πλοίο Trust1 που φορτώθηκαν στη Ρουμανία και μετά από ένα εφιαλτικό ταξίδι κατέληξαν στη Σομαλία .

Γι’ αυτή τη μέρα και για όλες τις μέρες και ώρες κάθε χρόνου, σε ολόκληρο τον κόσμο, για το ατελείωτο μαρτύριο των ζώων, για τα εκατομμύρια θύματα που πεθαίνουν κάθε λεπτό βασανιστικά κάτω από άθλιες συνθήκες μεταφοράς, πεινασμένα, διψασμένα, τσαλαπατημένα, τρομοκρατημένα, πολλά άρρωστα ή λιπόθυμα, φορτωμένα μαζικά για να οδηγηθούν σε άλλες βάρβαρες πρακτικές, διαμαρτυρόμαστε έντονα και ζητάμε την άμεση κατάργηση των διασυνοριακών μεταφορών ζωντανών ζώων.

Σε μία εποχή που η ηθικότητα και οι αξίες θέτουν σε μεγάλη αμφισβήτηση τη βάναυση αντιμετώπιση κάθε έμβιου συναισθανόμενου όντος, επ’ ουδενί δεν μπορεί να γίνονται αποδεκτές τέτοιες πρακτικές και μεταφορές ζώντων ως άψυχα εμπορεύματα. Μεταφορές  που φέρνουν στη μνήμη τις αμαξοστοιχίες του τρόμου άλλων εποχών σε στρατόπεδα συγκέντρωσης ανθρώπων.

Καλούμε όλους να συμμετάσχουν όσο πιο δυναμικά γίνεται την 14η Ιουνίου, μεταξύ 11.00 πμ – 14.00 μμ., στη διεθνή διαδικτυακή εκστρατεία και στο hashtag Ban Live Exports εδώ.

The post ΠΦΠΟ: Συμμετέχουμε στην Παγκόσμια Διαδικτυακή Διαδήλωση Ban Live Exports first appeared on Τέταρτο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *