cebf cf80ceb1cebdcf84ceb5cebbceaecf82 ceb8ceb1cebbceb1cf83cf83ceb9cebdcf8ccf82 cf83cf84cebfcebd cf83cf84ceb1cf8dcf81cebf cf84cebfcf85

Παντελής Θαλασσινός


Την Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου ο Παντελής Θαλασσινός στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου. Μια μοναδική συναυλία με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του δίσκου Αινίγματα τον οποίο υπογράφουν δύο ξεχωριστοί δημιουργοί, ο συνθέτης Γιώργος Καζαντζής και ο στιχουργός Κώστας Φασουλάς.

Τρεις σημαντικοί συντελεστές του νεότερου ελληνικού τραγουδιού συναντήθηκαν για πρώτη φορά δισκογραφικά με τα δικά τους Αινίγματα, τραγούδια που συνομιλούν με το μυστήριο και το αβέβαιο του έρωτα, την ανεξήγητη δύναμη της στιγμής μέσα στον χρόνο και τη γοητεία του παράδοξου, όπου αυτό συνεχίζει να μας συναρπάζει.

Ένας δίσκος που είναι βαθιά ριζωμένος και στους τρεις, σύμφωνα με τον Γιώργο Καζαντζή που συνέθεσε τις μελωδίες, μια συνάντηση με ανθρώπους που εκτιμάς και αγαπάς, με τα λόγια που έχουν τη ρίζα τους στο αβέβαιο και στο αναπάντητο, κατά τον Κώστα Φασουλά, αλλά και μια δουλειά που συγκίνησε βαθιά τον ερμηνευτή της, τον Παντελή Θαλασσινό, καθώς βρήκε σε αυτά τραγούδια τον εαυτό του.

Στην παράσταση στον Σταυρό του Νότου θα ακούσουμε όλα τα τραγούδια από τα Αινίγματα για πρώτη φορά στη σκηνή και ζωντανά μπροστά στο κοινό με τον Γιώργο Καζαντζή στο πιάνο και 5 εκλεκτούς μουσικούς. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει και επιλογές τραγουδιών από το σύνολο της δισκογραφίας του Παντελή Θαλασσινού αλλά και των δύο δημιουργών.

 

Συντελεστές

 

Παίζουν οι μουσικοί:
Γιώργος Καζαντζής – πιάνο
Κώστας Νικολόπουλος – κιθάρες
Πέτρος Βαρθακούρης – μπάσο
Θάνος Καζαντζής – τύμπανα
Nτάσο Κούρτι – ακορντεόν
Νίκος Μέρμηγκας – μπουζούκι, λαούτο


Πληροφορίες

 

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου

Ώρα έναρξης: 21.00

Εισιτήρια: 12 ευρώ

Σταυρός του Νότου Club, Θαρύπου 37, Αθήνα | Οδηγίες πρόσβασης μέσω Google map

«Αινίγματα»: Παντελής Θαλασσινός, Γιώργος Καζαντζής, Κώστας Φασουλάς

The post Ο Παντελής Θαλασσινός στον Σταύρο του Νότου first appeared on tetartopress.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *