cebdceadceb5cf82 cf86cf89cf84cebfceb3cf81ceb1cf86ceb9cebaceadcf82 ceb5cebaceb4cf8ccf83ceb5ceb9cf82

Ένας από τους εξαιρετικούς τρόπους ανάδειξης του φωτογραφικού σας έργου, παραμένει ακόμη και σήμερα μία έκδοση. Άλλωστε εκτός Ελλάδας, τα τελευταία χρόνια οι φωτογραφικές εκδόσεις έχουν πλέον εξελιχθεί σε εικαστικές δημιουργίες.
Δηλαδή, οι φωτογράφοι δημιουργούν λευκώματα τα οποία αποτελούν τα ίδια έργα τέχνης. Αν πιστεύετε πως έστω μία από τις φωτογραφικές σας ενότητες βρίσκεται πλέον σε ποιοτικό, ολοκληρωμένο επίπεδο, αξίζει ίσως να διερευνήσετε την περίπτωση δημιουργίας λευκώματος (χρήσιμο είναι να συμβουλευθείτε και έναν ειδικό του χώρου προηγουμένως).

Παπαναούμ1 Α Φωτογραφικό ΛεύκωμαΚαίτη Παπαναούμ
Εικόνες όμορφης φθοράς

Το 4ο φωτογραφικό της λεύκωμα εκδίδει η δραστήρια Καίτη Παπαναούμ με θέμα “Η αφθαρσία της φθοράς”. Η λάτρης της φωτογραφίας επιλέγει να στραφεί αυτή την φορά στη σκουριά – μια διαδικασία εν εξελίξει – και να την αναδείξει, μέσα από τα κοντινά της πλάνα, σε έργα που εύκολα παραπέμπουν σε αφηρημένους πίνακες ζωγραφικής.


thanasis terposΘανάσης Τέρπος
Το έργο 40 ετών

Στη νέα έκδοση του Θανάση Τέρπου υπό τον λιτό τίτλο “Φωτογραφία 1977-2018”, συμπεριλαμβάνονται επιλογές από την φωτογραφική του πορεία. Η παρουσίαση είναι ευχάριστα απέριττη, η ειδικότητα του Τέρπου ως γραφίστα σαφώς διαφαίνεται καθώς ξεφυλλίζει κανείς ψηφιακά το λεύκωμα. Οι φωτογραφίες συχνά διακατέχονται από μία αίσθηση μινιμαλιστική αλλά και φιλοσοφική. Οι συνδυασμοί των εικόνων, μαζί με τον απέριττο σχεδιασμό δημιουργούν ωραίο οπτικό αποτέλεσμα. Αποκτήστε το επικοινωνώντας με thanosbimage@yahoo.gr


 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *