Τα Μωρά στη Φωτιά σ’ ένα ηλεκτρικό live που θα μας γυρίσει πίσω στον χρόνο, κάπου στο 1987 όταν κυκλοφόρησε ο πρώτος τους ομώνυμος δίσκος αφήνοντας έντονο το σημάδι του στην ελληνική rock σκηνή των ‘90s.
Η μουσική τους θυμίζει «Μανιφέστο», αλλά συχνά γίνεται «Παυσίπονο». Μαζί τους νιώθουμε πάντα «Αδέλφια στην κόλαση» και αναζητούμε την «Αδρεναλίνη» σε κάθε τους live. «Κάτω στην Πόλη»… έχουν στήσει το δικό τους «Παιχνίδι» και μας καλούν σε μια «Σκυλίσια Μέρα» από εκείνες που θα μας μείνουν αξέχαστες. Σαν καλοί «Θεατρίνοι» και «Δον Κιχώτες» θα μας βάλουν στο δικό τους «Μοιραίο Καραβάνι» για ένα ακόμη μουσικό ταξίδι.
Την Παρασκευή 24 Ιουνίου ο Στέλιος Σαλβαδόρ και τα «Μωρά στη Φωτιά» ανεβαίνουν στη σκηνή του Ανοιχτού Δημοτικού Θεάτρου Νεάπολης (Στρεμπενιώτη) για μια rock βραδιά γεμάτη ρυθμό και μελωδίες, παλιά και καινούργια τραγούδια, ένταση και πάθος. Τη συναυλία ανοίγουν οι ΙΝΚ.
Ένα best of με τίτλο «Κάτω στη Πόλη», με ηχογραφήσεις στο Λονδίνο, έσκασε μύτη πριν τον Covid-19 και τώρα είναι η στιγμή για να το μοιραστούν με όλους μας.
Πληροφορίες
Παρασκευή 24 Ιουνίου
Εισιτήρια: 10, 12, 15 ευρώ
Προπώληση: viva.gr
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00
20:30 INK
21:30 Μωρά στη Φωτιά
Ανοιχτό Δημοτικό Θέατρο Νεάπολης (Στρεμπενιώτη), Ματρόζου 22, Νεάπολη | Οδηγίες πρόσβασης μέσω Google map
The post Μωρά στη Φωτιά και ΙΝΚ στη Θεσσαλονίκη first appeared on Τέταρτο.